Inpakken en wegwezen

Delen:

Vragen?

 

Vakantiestress! We kennen het eigenlijk allemaal. Maar geen nood want in dit blog geven we je handige tips en tricks om goed voorbereid op vakantie te gaan. Wij zorgen ervoor dat jij dit jaar ontspannen aan je reis begint.

Begin op tijd met voorbereiden.

 

Voorbereiding is het halve werk. Dat weten we natuurlijk allemaal wel, maar hoe doe je dat nu als je nog mega druk bent. De grote truc is om op tijd te beginnen. En dat kan jij ook, ondanks je drukke bestaan. Zorg ervoor dat je een plekje in huis hebt, waar je spullen kunt verzamelen. Al geruime tijd voor je vertrek kun je, een aantal spullen, die mee moeten, apart leggen. Badschuim, deodorant en muggenspray zijn allemaal voorbeelden, van artikelen die je dagelijks, bij je boodschappen, alvast kunt inslaan. Maak een lijstje met de vakantieartikelen die nog gekocht moeten worden. Op deze manier kun jij afstrepen wat je al in huis hebt en hou jij het overzicht.

Belangrijke zaken.

Check of je paspoort of identiteitsbewijs nog geldig is. Heb jij bij de apotheek geregeld, dat je medicijnen voorradig zijn? Zorg dat alle vignetten die je nodig hebt in huis zijn en hou rekening met eventuele tolwegen. Rij eens met je navigatiesysteem naar een leuke bestemming. Zo weet je zeker dat hij up to date is. Controleer of je, van al je apparaten ook de opladers bij de hand hebt.

Help, mijn koffer is te klein.

 

Is je koffer echt te klein of pak je hem gewoon niet efficiënt in?

5 handige tips om je koffer in te delen.

  • Rol T-shirtjes, truien en handdoeken op. Dit scheelt een heleboel ruimte in je koffer. Ook voorkomt het kreukels in je kleren.
  • Denk goed na welke schoenen je echt nodig hebt. Plaats deze dan aan de zijkant van je koffer, met de zool naar de rand.
  • Stop je sokken in je schoenen. In elke schoen passen 2 paar sokken, dan heb je dus al 4 paar sokken opgeborgen, zonder dat ze ruimte innemen.
  • Maak gebruik van vacuümzakken dit kan zomaar 75% ruimte besparen.
  • Gebruik kleine reisverpakkingen voor in je toilettas. In de meeste hotels, staan flesjes shampoo en badschuim om te gebruiken. Dat is handig want dan hoef je deze dus helemaal niet meer mee te nemen. Dat scheelt weer ruimte. Nog een handige tip: plak een stukje plakband of tape om de doppen met de flesjes en tubes waar vloeistoffen inzitten. Zo voorkom je dat ze gaan lekken.

Zeker weten dat je niks vergeet?

 

Op internet vind je makkelijke inpaklijsten, die je helpen met het inpakken van je koffer. Op deze manier kun je afvinken wat je al gedaan hebt en checken of je niks vergeten bent.

Ontspannen aan je reis beginnen

 

Met deze tips begin jij al een stuk rustiger aan je vakantie. En maak je ook niet al te druk, want op alle vakantiebestemmingen kun jij, dat vergeten flesje shampoo, ook best nog wel kopen. Zorg dat je in plaats van te stressen goed uitgerust aan je vakantie begint. En ontstressen dat doe je natuurlijk bij ons! Een inkoppertje van jewelste, maar het werkt echt! Door jezelf eens lekker te laten masseren kun jij heerlijk ontspannen. Je werk en je dagelijkse activiteiten los laten en lekker in de vakantie flow komen.  De stramme spieren worden weer soepel en er komt ruimte om je energie te laten stromen. Het stofje endorfine, wat vrijkomt tijdens een massage, laat jouw stress nivo dalen en zorgt ervoor dat jij een opgeruimd hoofd krijgt. Genoeg ruimte dus om alle vakantie voorbereidingen ontspannen en relaxed te voltooien. Wij staan al voor je klaar, dus reserveer snel en makkelijk je afspraak.

Houd onze facebookpagina in de gaten

 

En ga jij dan relaxed en ontspannen je vakantie in…zijn daar natuurlijk nog de kids. Hoe hou je die tevreden tijdens de lange autorit? Ook dat kun je voorbereiden. Deze week lees je op onze facebookpagina, elke dag een handige tip. Je hoeft ons alleen maar even te liken.

 

 

 

 

 

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.