In-Sight

Delen:

Vragen?

 

Tijdens een massage ga ik in gesprek met jouw lichaam. Jouw lijf verteld mij waar ik spanningen,knopen en blokkades extra aandacht moet geven. Het verteld mij hoe het met jou gesteld is. Dat ik dat aanvoel is fijn. Het helpt jou namelijk van klachten af. Maar vaak komen deze ongemakken niet voor niets. Tijdelijk voel jij, je beter. En als je regelmatig terug komt, houden we deze klachten onder controle. Maar wat nu, als jouw spanningen van binnenuit komen? Zou het zo kunnen zijn, dat jouw lichaam, door middel van knopen en blokkades laat weten dat je eens de tijd moet nemen, om een en ander in kaart te brengen?

 

Overtuigingen en patronen

Elk mens heeft ze. Dus ook jij. Helemaal niet erg want ze zorgen ervoor dat jij, je dagelijkse handelingen doet zoals je ze doet. En zolang deze geen negatieve invloed op jou, of je functioneren, hebben is er niks aan de hand. Maar ken je dat? Het onderbuikgevoel. Dat stemmetje wat er steeds weer voor zorgt dat jij tegen dezelfde beren op de weg blijft knokken? Het onrustige gevoel waarvan je niet altijd weet waar het precies vandaan komt. Het zijn signalen van jouw lichaam, die je vertellen dat er dingen anders moeten. Je loopt vast in je oude patronen en daardoor sta je stil.

 

The other way alround

Ik draai het graag om. We gaan, eerst kijken naar jouw binnenste. Nemen de patronen en overtuigingen onder de loep. Waar loop jij vast? Wat kan jij veranderen om jouw energie weer te laten stromen. Ik ga in gesprek met jou! En natuurlijk krijg jij handgrepen, die je helpen om jouw gedachten en gevoelens om te buigen. Maar meer nog, laat ik je ervaren dat diep van binnen de antwoorden al verborgen liggen. We gaan op zoek naar de juiste vraag, die jij jezelf moet gaan stellen, waardoor het antwoord al voorhanden ligt. Dan neem ik je mee… en mag je plaats nemen op mijn behandeltafel. Ik ga dan, in gesprek met jouw lichaam. In feite spreek ik, door middel van een prettige massage, met jouw lijf af, welke nieuwe overtuigingen de weg vrij kunnen maken om jouw leven in te richten zoals jij dat graag wil.Wie ben ik?

Wie ik ben? Ik ben uniek als mens, net als jij. Natuurlijk heb ik een gedegen opleiding gehad. Hierin heb ik de beste aanpak geleerd om jouw bewust te maken van jouw onderliggende gevoelens,gedachten en verlangens. Omdat ik, vanaf een afstand kijk en zonder oordeel luister gaat het mij lukken om de wirwar van jouw gedachten in beeld te brengen. En natuurlijk heb ik , net als jullie, ook een heleboel patronen en overtuigingen. Dat is alleen maar fijn, want dat maakt mij ook nog eens een ervaringsdeskundige. Ik ben jouw coach of mentor, masseuse of gewoon Esther die jouw een helpende hand geeft om de juiste stappen in je leven te maken.Ben jij klaar om het beste uit jezelf te halen?

Ik ben geen therapeut, psycholoog of maatschappelijk werker. Maar loop jij tegen lange wachttijden, binnen de reguliere gezondheidszorg, aan, dan ben ik wel de juiste persoon om deze te overbruggen. Loop jij vast, ben jij,je richtingsgevoel even kwijt, kom je steeds dezelfde beren tegen op je weg of vind je het prettig om van je af te praten? Ga dan niet in je eentje zitten piekeren. Ik zie je graag bij IN-SIGHT coaching.

Heb jij zin om met mij aan de slag te gaan?

Neem dan contact op met Esther van de Moosdijk

Telefoonnummer: 0612240537

MoSENSE 

 %MCEPASTEBIN%

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.