In gesprek of liever niet?

Delen:

Vragen?

De wereld om ons heen is stil. Straten zijn leeg en in de winkels kom je hier en daar een klant tegen. Het is een onzekere tijd en we voelen allemaal in,meer of mindere mate,dat er iets speelt. We zijn aangewezen op onszelf. En de stilte zet de wereld op pauze. Op sommige dagen voel ik een verademing. Het verplicht mij een stap terug uit te zetten in mijn drukke bestaan. Maar op sommige dagen voel ik ook, dat het me moeite kost. Moeite om te wennen aan het ‘nieuwe’ leven.

Kijk jij in de spiegel?

Je poetst je tanden,kamt je haar. En natuurlijk check jij,in die spiegel, of het goed zit, maar kijk jij dan ook echt? Kijk jij diep in je ogen,observeer je hoe je blik staat? Ik doe het elke dag en vanuit mijn waarneming weet ik welke mindset ik moet gebruiken om het beste uit die dag te halen. Niet iedereen kan dit. En zeker in tijden van nu loop je de kans dat je snel aan jezelf voorbij gaat. Want buiten het feit, dat je meer bent aangewezen op jezelf, ben je ook aangewezen op de rest van je gezin. Het betekend dat jij minder ruimte hebt in je eigen bel. En bijna iedereen, heeft deze bel nodig, om de batterij opgeladen te houden.

Happy bel

Ergens zijn we, door alle maatregelen, beperkt in onze vrijheden. We toeven dus vooral thuis. Voor mij is thuis goed toeven. Ik heb een fijn huis met een mooie tuin. Ik ben trots en blij met kids en man. Maar de afgelopen weken heb ik ook onbewust stil gestaan bij alles wat me lief is. Stil gestaan bij alles wat, tot een aantal weken geleden, zo normaal leek. Mijn gedrag en de weerspiegeling hiervan op mijn gezin. Ik keek wat vaker in de spiegel. Leerde nieuwe dingen van mezelf maar ook van de mensen om me heen kennen. Er zaten hier en daar best wel een aantal flinke confrontaties tussen.

Her-normaliseren

En dat moment komt. Wat doe jij dan? Doe jij dan iets, met alles waar je achter kwam in de (intelligente)lockdown? Durf jij te veranderen? Lukt het jou om met andere ogen in de spiegel te gaan kijken? En misschien wel de hamvraag; lukt jou dit in je eentje?

You’ll never walk alone

We zongen het massaal voor alle medewerkers in de vitale beroepen, maar wij van Mosense zingen het ook voor jou! Want ga er maar eens aanstaan. Al die weken in quarantaine. En geloof me elk huisje heeft zijn kruisje. Daarom sta jij er niet alleen voor. Want,als dit alles voorbij is kun je bij ons terecht om alle blokkades weer een plekje te geven. En dan hebben we het deze keer niet over de knopen in jouw spieren. Bij MoSENSE kun je namelijk ook terecht als jij aanvoelt dat dingen moeten veranderen. Als jij moeite hebt met de verandering of als je gewoon een helpende hand nodig hebt om je gedachte op een rijtje te zetten.

In gesprek of liever niet?

Het kan bij ons allebei. En dat is fijn. Want soms is praten niet de oplossing. Soms is zoeken naar de juiste woorden heel lastig. En zonder woorden kun je ook vooruit. Bij Monique onderga je dan een brainspotting sessie. Een zeer effectieve behandeling met goede resultaten. Het zusje van de Emdr. Jij staat stil bij een lastig moment, een belemmering of vervelende gedachten. Deel jij deze gedachte liever in een gesprek? Vind je het fijn om samen met mij een aantal handgrepen te vinden, en zou jij weleens willen weten hoe jij de regie terug krijgt, denk dan eens aan Insight-coaching. Wat jij ook het prettigst vind bij Mosense is er ruimte voor. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de juiste balans tussen lichaam en geest essentieel is. Zeker in, of na deze rare tijden.

Van harte welkom dus!

Benieuwd naar de brainspotting lees dan gerust eens door het blog:

https://mosense.nl/geen-categorie/brainspotting

https://mosense.nl/blog/brainspotting-wie-heeft-er-baat-bij

https://mosense.nl/blog/brainspotting-clienten-vertellen

Liever in gesprek? Lees dan eens door het blog:

https://mosense.nl/blog/in-sight

https://mosense.nl/blog/luister-jij-wel-echt

https://mosense.nl/blog/grow

MoSENSE

 

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.