I missed you all

Delen:

Vragen?

 

Ik heb er echt zin in! Ik voelde het al, toen ik gisteren, mijn planning voor vandaag maakte. Vaste prik als ik s’morgens mijn dag, met een kopje koffie begin is het doorlezen van die planning. En daar stond hij dus, BLOGGEN! Ik zie mijn planning als een soort van afspraken met mezelf. En als ik blog dan zitten jullie in mijn hoofd. Ik schrijf ( lees praat als ware) naar jullie. Vanochtend had ik dus eigenlijk een afspraak met jullie allemaal J. En daar werd ik gewoon super blij en energiek van!

Ik miste nog veel meer

Tja, ik miste niet alleen maar jullie. Is dat een beetje domper? Dat hoeft niet hoor. Je mag er juist heel blij om zijn. Want ik miste het doorgeven van onze kennis. Ik miste het schrijven en het overbrengen van onze passie. Ik miste ook mijn werk. En al dat missen, in combinatie met elkaar, maakt dat ik weer boordevol nieuwe, frisse, en interessante ideeën zit.

Voelsprieten

Ik had een heerlijke vakantie. Ik liep door miniatuur Nederland en verwonderde me, over de levensechte, wassenbeelden in Amsterdam. Ik genoot van mijn gezin en de tijd die we even, echt, samen hadden. Ik struinde over het strand, liet de zee mijn tenen kriebelen en deed er een gezonde kleur op. Ik liet de tijd even los en bewoog mee in wat de dag ons bracht. De agenda in mijn hoofd, kreeg steeds meer blanco bladzijdes. Ze bleven, een tijdje, onbeschreven. Maar mijn voelsprieten staan altijd op scherp. Ik zag, voelde en ontdekte veel. En al die ruimte, op die blanco bladzijdes maakte plek voor 1000 nieuwe ideeën en ervaringen. Die ik, de aankomende tijd, graag met jullie deel.

Langzaam weer op gang

In de laatste week van mijn vakantie, kom ik altijd langzaam weer op gang. Hier en daar word er voorzichtig weer wat structuur in de dagen gezet. De wekkers gaan wat eerder en de bedjes worden vroeger opgezocht. Met zijn alle leven we toe naar de eerste school- en werkdag. Doe jij dat ook? Vergeet dan niet, om volgende week, toch heel even dat momentje rust te pakken. Even ME TIME als iedereen weer de deur uit is. Dat kopje thee in een stil huis, maakt dat jij, het gevoel van de vakantie, nog lekker even vast houdt.

Ik heb er echt weer zin in, want I missed you all! 

MoSENSE

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.