Hoofd- en gezichtsmassage

Delen:

Vragen?

En deze is leuk. Want deze behandeling in nieuw! Hij is ontstaan door een steeds terugkerende vraag van jullie. Wij zijn ons dus eens gaan verdiepen en werden erg enthousiast! Vanaf heden staat hij dus tussen onze behandelingen en kun jij lekker komen genieten van een ontspannen hoofd- en gezichtsmassage. Waarom je dat jezelf echt eens moet gunnen kun je lezen in dit blog. 

Wat is een hoofd- gezichtsmassage?

Een hoofdmassage richt zich op jouw hoofd. Maar ook jouw nek en schouders krijgen aandacht. Door middel van stevige en zachte massagebewegingen heffen wij blokkades en spanningen op. Een hoofdmassage is erop gericht jouw zenuwstelsel tot rust te laten komen. Spanningen te verminderen en de doorbloeding te stimuleren. Omdat het gebied rondom jouw hoofd grote invloed heeft op de ervaring van stress en spanning worden ook je nek,schouders en gezicht meegenomen in deze ontspannende massage. Er wordt gebruik gemaakt van een milde,verzorgende olie. 

Voor wie is deze massage bestemd?

Eigenlijk is een hoofdmassage voor iedereen een goed idee. Maar ervaar jij in je dagelijks leven veel stress, voel jij continu veel spierspanning of zelfs pijnlijke klachten rondom jouw nek en schouders dan is deze massage zeker aan te raden. Heb jij veel last van hoofdpijn,migraine kom dan ook zeker eens bij ons op tafel liggen. 

Welke is het effect? 

De voornaamste is wel dat jij even lekker tot rust komt. Nog meer voordelen van een hoofdmassage zijn:

  • Het verbeterd de toevoer van zuurstof naar jouw hersenen
  • Ontspant jouw zenuwstelsel en neemt het vermoeide gevoel weg
  • Heeft invloed op je afvalstoffenverwerking
  • Stimuleert je haargroei
  • Remt onrustige gedachte in jouw hoofd af
  • Verbetert jouw concentratie
  • Verlicht hoofdpijnklachten
  • Ontspant de spieren
  • Zorgt voor een goede nachtrust

Contra-indicatie

We omschrijven dat deze behandeling helpend kan zijn tegen migraine. Belangrijk om te weten is dat als jij midden in een aanval zit wij niet mogen masseren. Verder zijn er voor de hoofdmassage eigenlijk geen redenen waardoor deze massage niet mag worden uitgevoerd. Betreft de gezichtsmassage geldt dat het voor ons goed is om te weten of jij fillers hebt in het gelaat. Hiervoor zijn namelijk een aantal spelregels van toepassing. Meld dit dus altijd even. 

Mosense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.