Hoe zit het met jouw conditie?

Delen:

Vragen?

Wij hoeven niet meer naar de sportschool ;). Ons werk houdt ons lijf in topconditie! Dagelijks hebben wij onze workout gewoon bij MoSENSE. Was het maar waar! Ook wij moeten eraan geloven en hebben allemaal wel een bezigheid die er voor zorgt dat we in goede conditie blijven. Hoe zit dat met jou? 

De definitie van conditie

Jouw lichamelijke conditie bepaalt hoe fit je bent. Hiermee doelen we op jouw fysieke uithoudingsvermogen. Hoe lang houd jij intensieve inspanning vol? Als jij ons dus verteld dat je hartstikke fit bent dan kun jij met gemak de trap op en af lopen zonder buiten adem te raken. 

We delen het in 2-en

Want jij kan je al fit voelen zonder daar iets voor te doen. Dat klinkt super natuurlijk. Maar er zit een addertje onder het gras. Want we bedoelen de conditie die je van nature hebt. Maar de manier waarop jij leeft, ouder worden en de mate van beweging hebben hier grote invloed op. Deze conditie krijg je dus kado, maar om deze fit te houden moet je wel wat doen. En als je dat dan gaat doen spreken we van de conditie die jij opbouwt als je gaat sporten.  

Wat kun jij doen? 

Dat weet jij natuurlijk best zelf. Er zijn honderden mogelijkheden om jezelf en je spieren topfit te houden. Zorg er in ieder geval voor dat jij minstens een half uur per dag in beweging bent. Zoek iets wat jij leuk vind om te doen. Zo houd je het sporten namelijk makkelijker vol. Let op wat je eet. Gezonde voeding zijn de bouwstenen van jouw lichaam. En als deze bouwstenen een goede basis hebben dan gaat het opbouwen een stuk sneller. Jouw spieren houden wij fit en soepel. Want ook als je bij ons op tafel ligt wordt er hard gewerkt om in topconditie te blijven. 

Wat doen wij dan? 

Wij doen allemaal iets. En dat doen we met plezier. Omdat we allemaal iets gevonden hebben wat bij ons past. Maakt dat jouw reuze nieuwsgierig naar hoe ,wij ons in het zweet werken? Check dan onze social media deze week! Dan zie jij hoe wij topfit blijven.

MoSENSE 

 

 Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.