Hoe voelde het voor jou? 

Delen:

Vragen?

 Want voor ons voelde het weer heerlijk. Onze passie is natuurlijk om jullie in conditie te houden, klachten te verminderen en onderhoud te behouden. Wat was en is het fijn dat we dat weer kunnen doen. Maar hoe voelde dat nu voor jullie? 

Bij het begin beginnen

En dat begin, begon dus half December. Van de ( bijna ) ene op de andere dag zat het slot weer op de deur. Onze agenda’s bleven lange tijd leeg. En wij van Mosense snakten naar betere tijden maar ze leken eindeloos aan ons voorbij te gaan, zonder goed nieuws. En wij waren er ons wel degelijk van bewust dat het voor jullie ook steeds lastiger werd. Lastiger om de ongemakken te negeren, de juiste houding met je laptop aan de keukentafel te vinden en precies die oefeningen te doen die de last verminderde. 

Trokken jullie dezelfde conclusie? 

Want wij stonden er wel bij stil. Zeker vanaf het moment dat we 3 weken geleden weer back in business waren. Want een massage is niet altijd een luxe kadootje waar je alleen maar komt om te ontspannen.Juist dat ontspannen heeft op zijn tijd een goede massage nodig. Die opgebouwde spanning moet eruit. Gebeurd dit niet dan bouwt het zich op. Er ontstaan steeds meer afvalstoffen en die beginnen te vervelen. Uiteindelijk ervaar jij klachten die je in de weg gaan zitten. En deze klachten kwamen wij tegen toen we weer open mochten. 

Kadootje

Niet altijd luxe maar wel een kadootje. Een mooi kado voor jouw lichaam en geest. Want alhoewel wij  ( met plezier en passie) flink hebben moeten kneden blijft Mosense een kadootje. Alleen al als je binnenkomt weet je dat het even echt om jouw mag draaien. Want terwijl jij relaxed plaats neemt op een van onze heerlijke fauteuils. Staat een van ons enthousiast klaar om onze passie uit te voeren. Jou helpen.  En jazeker moet je soms op je tanden bijten als je op tafel ligt, maar daarna voel jij je weer als herboren. 

En of jij nu een van de eerste was of je plekje in het vooruitzicht hebt. We weten, met zijn alle inmiddels dat een massage geen overbodige luxe is. Jouw lijf en geest ervaren vele positieve invloeden op een behandeling bij ons. 

Wij zijn dus benieuwd: 

Hoe voelde dat voor jou? 

Laat jij het ons weten in een reactie op de social media

MoSENSE

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.