Hoe verloopt een bioresonantie behandeling

Delen:

Vragen?

Bij Mosense bestaat sinds kort de mogelijkheid een bioresonantie traject te volgen.

In het kort leggen we in dit blog uit wat bioresonantie precies is. Graag verwijzen we je naar het artikel in deze link. Wil jij, na het lezen van dit blog en het eerder geschreven blog nog meer weten over deze doelgerichte behandeling, volg dan de volgende link.

Het woord ‘bio’ betekent leven en verwijst naar levende systemen zoals mensen, dieren, planten en micro-organismen. ‘Resonantie’ is afkomstig van het Latijnse woord ‘resonare’, wat meetrillen betekent. Bioresonantie heeft dus te maken met levende systemen die in een bepaalde frequentie meetrillen.

Wat doet bioresonantie met je lichaam?

De behandeling is erop gericht blokkades op te sporen, het lichaam te ontgiften, het herstellen van de darmflora, het bevorderen van de spijsvertering, het in balans brengen van het immuunsysteem, het testen van alles wat het lichaam belast en te zoeken wat het lichaam nodig heeft om weer in balans te komen. Het bioresonantie apparaat pikt de frequenties van verschillende processen in jouw lichaam op. Hierdoor brengen we heel concreet in beeld waar er zich verstoringen en blokkades bevinden. Door middel van het harmoniseren stuurt het apparaat frequenties terug naar jouw lichaam. Het hoofddoel hierbij is dat we het zelfherstellend vermogen van jouw lijf activeren. De balans terugvinden en dat jij herstelt van klachten. 

Voor wie en wat is bioresonantie helpend? 

Bioresonantie kan helpen bij tal van klachten waarvoor geen duidelijk oorzaak is. 

Denk aan:

 • allergieën;
 • darmklachten;
 • depressie;
 • gewrichtsklachten;
 • hoofdpijn/migraine;
 • hooikoorts;
 • huidklachten;
 • maagklachten;
 • menstruatieproblemen;
 • ontstekingen;
 • spierklachten;
 • vermoeidheid.

Omdat elke mens verstoringen kent, is een bioresonantie behandeling niet leeftijd gebonden. Bioresonantie is een pijnloze behandeling waarbij je de kleding mag aanhouden.

Het consult

De eerste behandeling is tevens de intake. Op de eerste afspraak wordt er een uitgebreide check-up test en analyse test gedaan. Terwijl het apparaat de frequenties in jouw lichaam meet, wordt er een korte anamnese afgelegd. Omdat de analyse test zeer uitgebreid is duurt de eerste intake gemiddeld 2 uur. Het is makkelijk om een hemdje te dragen bij de eerste afspraak. Tijdens de analyse en check-up test maken we gebruik van plakkers op het lichaam die jou verbinden met het apparaat. De behandeling is pijnloos. 

De tweede behandeling is de zogeheten harmonisatie. Aan de hand van de bevindingen uit de analyse test wordt er een harmonisatie samengesteld gericht op de blokkades en verstoringen die het apparaat heeft waargenomen. Het doel is om het lichaam gezonde frequenties terug te sturen. Deze triggeren het zelf herstellend en genezend vermogen. Bij harmonisatie maken we gebruik van ‘banden’. Deze worden om je polsen en enkels bevestigd door middel van klittenband. Ook deze behandeling is pijnloos. 

De duur van de harmonisaties hangt af van de resultaten die jij boekt. Wij raden aan in ieder geval 2a4 harmonisatie afspraken te maken. Na deze behandelingen wordt geëvalueerd hoe het met je gaat. Aan de hand van dit proces kunnen we een verdere behandeling bespreken. 

Wil jij, na het lezen van dit en het eerder geschreven blog nog meer weten over deze doelgerichte behandeling, volg dan de volgende link.

Wil jij direct een afspraak maken ga dan naar : https://mosense.nl/maak-online-een-massage-afspraak

Of bel naar : 06-21316584

Bioresonantie valt onder natuurgerichte geneeswijze. Het kan daarom zijn dat jij vanuit je zorgverzekering een vergoeding ontvangt voor de behandelingen.

Wij zien je graag, 

Sportieve groet Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.