Hoe blijf jij gemotiveerd? 

Delen:

Vragen?

Nog 6 weken en dan is het zomervakantie! En wauw wat gaat dat ineens snel. En dat het zomaar heel dicht bij komt heeft natuurlijk alles te maken met alle C maatregelen waar we mee te maken hebben gehad. Het was een vreemd jaar waarin met z’n alle veel en vaak thuis gezeten hebben. En nu we dan stap voor stap weer naar een beetje “normaal’ wandelen, is het eigenlijk bijna een gek gevoel dat we over 5 weken weer vrij hebben. 

Schakelen

En dat deden we de afgelopen tijd meer dan eens. We schakelde tussen alles wat wel en niet mocht. We pasten aan op kids die ineens thuis waren. We verzonnen een werkplek aan de keukentafel. Heb jij er afgelopen periode wel eens bij stilgestaan dat de rol en verwachting binnen je gezin, je werk of je vriendenclub volledig is veranderd? Gelukkig mag er inmiddels heel veel  wel maar het is even wennen,toch? 

We zijn er aan toe

Aan even niks. Niks doen in een situatie die weer voelt als ( bijna) normaal. Wij horen het veel bij Mosense. Jullie zijn moe. Moe van de constante onzekerheid, moe van het schakelen, moe van alle rollen en moe van C. Dus we hebben hem allemaal dik verdiend die zomervakantie. En waar ik begon met schrijven dat deze over 5 weken al voor de deur staat, is de focus houden de aankomende 5 weken ook bijzonder lastig. 

Wij helpen je

Want hoe dan ook die laatste loodjes moeten we dragen. Dus wij geven je hier slimme tips om deze zo makkelijk,leuk en relaxed mogelijk door te komen. 

1) GEWOON DOEN

Ook al heb je geen zin. Verdwijn niet in uitstelgedrag. Uitstellen is afstellen. Alleen dat afstellen gaat je in de weg zitten. Het moet toch klaar en voorbereid zijn voordat jij je koffer pakt. Gewoon doen dus. En dan zul je merken dat het eigenlijk een karwei was wat reuze meeviel.

2) TERUGBLIK

Want door al dat thuiswerken kon je misschien vaak ook niet helemaal 100% vooruit. Maar kijk eens achterom. Wat lukte er allemaal wel ondanks de vele beperkingen en de hangende pubers die jouw structuur in de war schopte. Jij hebt je er, hoe dan ook, kranig doorheen geworsteld. En geloof ons, je hebt veel meer afgevinkt en behaald dan dat nu lijkt. 

3)WAT MAAKT HET ZO LEUK

Waarom heb je ooit voor je werk gekozen? Wat maakt je job zo leuk. Graaf eens even terug naar hoe het was. Stapje voor stapje is het namelijk zo dat je straks weer normaal naar je werk kan. Collega’s tegenkomt, vergaderingen hebt zonder een scherm en samen koffie drinkt. 

En dan last but not least…

4) GENIET

Want dat mag ook weer! Doe vooral wat je leuk vind want dat geeft positieve energie. 

Nog maar 5 weken te gaan. En dan is het tijd om te resetten. En dat gunnen wij jullie allemaal. Wist jij dat je na een massage van 30 min zowel je body als je soul even gereset hebt? Dat het verheugen op leuke dingen je ook helpt een geluksstofje te ontwikkelen en dat het juist dit stofje is dat jouw door de laatste loodjes heen sleept? En wist jij dan ook, dat wij door onze behandelingen dit stofje voor je aanmaken terwijl jij niks hoeft te doen als alleen maar even lekker liggen en ontspannen? Wij helpen je dus graag de energie op te doen om deze laatste weken vol positiviteit tegemoet te wandelen.

Zien wij jullie snel?

Mosense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.