Historie

Delen:

Vragen?

11-05-2020

Vanaf vandaag gaat Nederland, na 8 weken intelligente lockdown,stapje voor stapje weer open. Ik denk dat dit een dag word die in de boeken beschreven gaat worden. Hij word vermeld, als onze kleinkinderen, later horen over de pandemie die uitbrak in 2020. Het zou zomaar een toetsvraag kunnen zijn. Niet heel toevallig valt deze dag op maandag. Het begin van een nieuwe week. Ook een dag waarop ons blog online komt. En ik kan, daarom niet anders dan er toch even bij stil te staan. Dit maandag blog hoort later bij de historie.

Het nieuwe normaal

Ik zelf vind het nog lastig dat nieuwe normaal. Het nieuwe normaal betekend dat er echt een aantal zaken anders gaan dan we gewend zijn. Het nieuwe normaal betekend dat er vandaag een heleboel mensen zijn die hun werk hervatten, kinderen die weer naar school gaan en winkels die weer open gaan. Maar wel onder een aantal strikte maatregelen. Maatregelen die moeten voorkomen dat het C virus opnieuw om zich heen gaat slaan. Het nieuwe normaal betekend ook, dat wij gaan wennen aan flesjes desinfectans bij de de winkels, in bedrijven. Dat we veelvuldig onze handen wassen na een bezoek buiten de deur. Mondkapjes voor het openbaar vervoer verplicht gaan worden. Lange rijen wachtende mensen om een winkel in te mogen. En het nieuwe normaal betekend ook dat we leven in een maatschappij waar we zoveel mogelijk 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Het C woord

We hebben het natuurlijk over corona. Ik heb in mijn hele leven nog nooit een woord zo vaak gehoord. Want sinds Maart 2020 is dat waar we het over hebben. Waar we over praten en waar 17 miljoen Nederlanders een eigen mening,visie en angst voor hebben. Heel eerlijk,voor mij brengt het de nodige onrust met zich mee. Al vrij snel heb ik besloten om niet alles meer te lezen, aan te horen of op me in te laten werken. Ik ben gaan vertrouwen op datgene het RIVM, het outbreak team en onze minister president ons vertelde. Hoe heb jij al deze informatie verwerkt?

En zij vertelde

Dat ook wij,van MoSENSE, vanaf vandaag ons vak weer mogen uitvoeren. En gaan we dat dan vanaf 1,5 meter afstand doen? Nee, natuurlijk niet! Wel hebben, ook wij natuurlijk voorzorgsmaatregelen genomen. We doen er alles aan om jou maar ook onszelf gezond te houden. Vind ik dat lastig? Gekke vraag want natuurlijk vind ik het niet lastig om voor jullie gezondheid te waken. Tenslotte is dat waarom ik zoveel passie heb voor mijn beroep. Wel vind ik het lastig dat ik daarin een aantal maatregelen moet toepassen die het contact beperken. Want juist dat contact is ook hard nodig.

Huidcontact

Ik schreef er al eens blog over. ( huidhonger). De behoefte om lichamelijk contact te hebben. En gelukkig dat mag gewoon wel in ons beroep! Want de aanraking, waar jouw lichaam, behoefte aan heeft die blijft! Ons doel en de magie van onze handen blijven dus hetzelfde.

Wij willen jullie dus vooral laten weten dat we er klaar voor zijn. Dat we er alles aan gedaan hebben en doen om jullie gezondheid ten alle tijden in acht te nemen. En dan doen we , buiten het nemen van een aantal maatregelen die voorkomen dat het virus zich verspreidt, gewoon zoals jullie van ons gewend zijn!

Wij staan te popelen jullie weer te zien, te helpen en te verwelkomen.

MoSENSE.

Ps neem voor het maken van een afspraak even contact met ons op.

Niet iedereen is online beschikbaar momenteel. Dat betekend niet dat wij er niet zijn.

https://mosense.nl/contactMake sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.