Het verschil

Delen:

Vragen?

En waarom jij, juist daarom, bij mij moet zijn!

 

Want ik ben niet de enige. Dat weet ik wel. En zonder ook maar te twijfelen over de professionaliteit van mijn mede coach collega’s maak ik wel degelijk een verschil. En dat verschil maak ik niet zomaar…

 

Struggle

Jouw struggle. En die kan je behoorlijk in de weg zitten. Het belemmerd je om knopen door te hakken, je weg te gaan en je ambities te ontplooien. Ik weet wat jij doormaakt. Ik ken dat gevoel. Want ik had,ooit, die struggle ook. En als ik heel eerlijk ben komt hij natuurlijk, ook nu nog wel eens in beeld. En dit is dan meteen het eerste verschil. Ik ben ervaringsdeskundige. Ik weet, maar boven al, snap dus waar jij mee worsteld.

 

Wat mij hielp…

Deel ik graag met jou. Want het zorgde ervoor dat ik weer vooruit kon. En dat gun ik jou ook! Want, wat deed ik met die grote roze olifant? Hoe versloeg ik de beren op mijn weg. En dit klinkt natuurlijk allemaal als een mission impossible. Een loodzware olifant aan de kant duwen, het gevecht aan gaan met een gevaarlijke beer,maar het is veel simpeler als jij nu denkt. Als ik je nu eens schrijf dat jij gewoon zelf de regie over je leven kunt nemen, dat jij bepaalt welke overtuigingen je kunnen helpen maar dat jij ook kunt beslissen dat deze niets meer bijdrage, hoe voelt dat dan? Goed he!? Alleen al de gedachte maakt je krachtig en sterk. 

 

Uniek

Jij bent uniek. Uniek als mens. Ik ben ook uniek. Als mens net als jij, maar ik ben ook uniek in mijn vak. Want elke coach kent de rugzak en elke coach ontmoette ooit een beer. Mijn grote geheim is, dat ik deze nooit had kunnen verslaan als ik alleen maar aandacht had gehad voor mijn geestelijke gezondheid. Door ervoor te zorgen dat niet alleen mijn geest maar ook mijn lijf aandacht kreeg, kwam en bleef ik in balans. En die balans weet ik inmiddels in alle situaties terug te vinden! 

 

Wat betekent dat dan voor mij als coach? 

 

Dat betekent, dat ik graag wil vertellen, dat ik een bijzondere combinatie maak. Want ik geef jou niet alleen de handvatten mee. Ik maak ruimte om je deze ook eigen te maken. Ken je dat gevoel, dat je eigenlijk de hele dag in een ( vervelende) emotie blijft hangen na een coach gesprek? Dat alle energie uit je is onttrokken? Juist die energie die je hard nodig hebt om alles weer op de rit te krijgen. Dat je het over van alles hebt gehad. Echt wel besproken hebt wat jij nodig hebt aan tools om vooruit te kunnen. Maar, dat al deze gedachte en emoties, die dagen aan kunnen houden, je zo in de ban hebben dat je helemaal niet in staat bent deze op te pakken? 

 

Ik herken dit uit duizenden! En ik heb er wat mee af gevochten.Meestal verloor ik de wedstrijd. Omdat ik zo labiel ( na een gesprek,behandeling) was hadden hele kudde olifanten de weg vrij om mij te blijven manipuleren. 

 

Ga jij in je kracht naar huis?

Bij mij wel. Want de bijzondere combinatie houd niets meer in dan dat ik jouw geest tot rust breng na een coach gesprek. Hoe? Door een massage. Waarin ik een techniek gebruik die jouw in staat stelt om in je kracht te gaan staan. Die ervoor zorgt dat jouw emoties, die zijn losgekomen tijdens het gesprek evenwichtig hun plekje terug vinden. Dat betekend dat jij in balans Mosense verlaat. Volledig in je kracht zodat jij meteen de tools kunt toepassen. Jij bent klaar om de regie, in jouw leven, weer terug te pakken! 

MoSENSE

In-Sight coach Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.