Gekke eetgewoontes

Delen:

Vragen?

Betrapt! Want ja iedereen heeft deze. Gekke eetgewoontes. Combinaties waarvan een ander denkt…gadver maar die jij heerlijk vind bijvoorbeeld. Zeg eens eerlijk lik jij weleens je mes af als je een boterham met pasta hebt gesmeerd? Want gekke eetrituelen horen er ook gewoon bij. Dit blog idee onstond,je raad het al tijdens de lunch bij Mosense. Vooruit wij beginnen met opbiechten ;). Doe jij dit als je het blog uitgelezen hebt?

Wij verklappen…

Brood met kaas. Op zich een doodnormale combinatie,toch? Maar waar de ene collega er sambal overheen smeert doet een ander dit met jam. Weer een andere collega die lust alleen maar een bruine boterham met kaas en smeert daar stroop op. Is er geen kaas of stroop dan neemt ze helemaal geen beleg. Nog een collega verteld een mooie herinnering aan haar oma. Deze was zowiezo erg bedreven in het maken van feestjes betreft het eten. Maar op zondag rook het huis naar groentesoep. Deze werd geserveerd in prachtige delfts blauwe soepkoppen. Buiten de pan met groentesoep stond daar ook altijd een pot met mayonaise op de tafel. Eerst genieten van de bouillon. De groente die je overhield die mengde je met de mayo….lekkeruh!

Recept van de dag

En daar waren de meningen nogal over verdeeld ;). We delen het toch met je: 

Bruine bonen met spek op een bodem van ijsbergsla met daaroverheen slasaus.

Hmmm, eerlijk? Het klinkt niet alsof ik dat vandaag nog zou willen proberen maar ik geef mijn collega het voordeel van de twijfel en zet het dus van de week een keertje op het menu. 

Durf jij dit uitdagend recept ook aan? 

En jij? 

Want wij begonnen met opbiechten. Nu zijn wij natuurlijk reuze nieuwsgierig naar jouw gekke eetgewoontes. Deel jij ze in de comments? 

Mosense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.