Gefeliciteerd

Delen:

Vragen?

Je bent zwanger… wat een heerlijk nieuws en natuurlijk van harte gefeliciteerd. En of jouw zwangerschap nu van jouw eerste, tweede, derde of…kindje is, er breekt een leuke en spannende tijd aan. Een periode waarin je veel kunt voorbereiden op de komst van jouw kindje. De babykamer in orde maken, kleertjes kopen en wellicht moet jij met jouw baas in gesprek om nieuwe werktijden en dagen te bespreken. Maar ook jouw lichaam zal zich gaan voorbereiden op de zwangerschap en de bevalling.  Natuurlijk verschijnt er een mooie dikke buik maar dat is echt niet alles. Jouw lichaam werkt de aankomende 9 maanden erg hard om jouw kleintje goed te kunnen laten groeien. Tijdens dit proces kan het zijn dat jij een aantal vervelende klachten krijgt. Denk eens aan slechter slapen, bekken- en rugpijn en het vasthouden van vocht. Eigenlijk kun je deze klachten helemaal niet gebruiken. Je hebt het immers al druk genoeg. Het goede nieuws is:je kunt er iets aan doen!

Een massage als je zwanger bent,mag dat?

Jazeker! En het kan zelfs de oplossing zijn voor al jouw vervelende klachten. Een ontspannende massage is altijd lekker. Maar zeker, als jij zwanger bent, is het fijn om een momentje voor jezelf in te plannen.  Tijdens het eerste trimester  van jouw zwangerschap wordt het vaak nog afgeraden om een massage te ondergaan. Tijdens de massage, komen er namelijk afvalstoffen vrij die de eerste 12 weken nog schadelijk kunnen zijn voor de foetus. Maar na deze eerste drie maanden is het aan te raden!En je mag er van blijven genieten totdat je gaat bevallen.

De voordelen op een rijtje:

Ontspanning: Door de huid intensief aandacht te geven komt het stofje serotine vrij. Hierdoor ga jij je ontspannen voelen. Dit stofje is goed voor jouw en jouw kleintje.

Lekker in je vel:Als je in het tweede trimester last hebt van je rug en schouders kan een massage verlichting geven. Als jouw kindje, in het derde trimester een flinke groeispurt maakt kun je klachten krijgen van je bekken.  Een massage is dan een prima uitkomst.

Het versterkt je immuunsysteem:Door een ontspannende massage wordt je immuunsysteem versterkt waardoor je minder vatbaar bent voor ziekten.

Beter slapen: Zwangere vrouwen die regelmatig gemasseerd worden slapen beter.

Minder stress:Massages verminderen de aanmaak van cortisol (het stresshormoon) in de hersenen.

Afvalstoffen sneller kwijt:Tijdens een zwangerschapsmassage verbetert je bloedcirculatie en je lymfenstelsel wordt gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat zuurstof, voedingsstoffen en afvalstoffen sneller door je lichaam vervoerd worden van en naar je baby.

Minder kans op te vroeg geboren baby:Onderzoek heeft laten zien dat vrouwen, die regelmatig een zwangerschapsmassage hadden, minder vaak een vroeggeboren baby kregen.

Lekker weer even op je buik

Genoeg redenen dus om eens een afspraak bij ons te maken. En een hele fijne bijkomstigheid is, dat je weer even lekker op je buik kunt liggen. Bij MoSENSE maken we namelijk gebruik van een zwangerschapskussen. Zo kun jij nog beter even heerlijk ontspannen. Echt een momentje voor jezelf dus! En laten wij nu tot 1 Maart 2019 ook nog een super leuke actie hebben!

Kijk hiervoor snel op onze website naar onze blog:
Waarom een zwangerschapsmassage

We zien je graag! 

Lees ook eens onze blog over Zwanger en jouw mooie dikke buik

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.