Geef eens een massage cadeau

Delen:

Vragen?

December is dé maand waarbij wij elkaar willen verwennen en waardering naar elkaar tonen door het geven van geschenken. Heb je er al eens gedacht om een massage cadeau te doen?

Gezondheid is de grootste rijkdom

Goed voor jezelf zorgen is steeds vaker een thema in het leven. Veel levens spelen af in de hoogste versnelling? Het is verstandig om dan extra zuinig te zijn op je lichaam. Geef eens een massage cadeau, daarmee geef je een waardevol geschenk.

Onderhoudsbeurt

Een massage is als een onderhoudsbeurt. Net als je onderhoud pleegt aan je huis, je tuin en je auto. Even belangrijk of nog belangrijk is onderhoud aan het belangrijkste apparaat, het lichaam? Een perfect cadeau voor iemand die (te) veel van zichzelf vraagt of moet bijkomen van een druk jaar.

Laat zien dat de ander belangrijk voor je is

Door een massage cadeau te geven laat je zien dat de ander belangrijk voor je is. De prestaties en het humeur verbeter aanzienlijk na een massage. Dat gun je toch iedereen? Een massage van 30 minuten is al voldoende om er weer helemaal tegenaan te kunnen.
 


Wij gaan verhuizen

Vanaf 8 januari is ons adres:
Mosense Massage
Bogardeind 104 A
5664 NL  Geldrop
 


 

Massagebon Geldrop

Massagebon

Geef eens een massage cadeau. Koop bij Mosense een cadeaubon voor 27,50 euro vóór 22 december. Dan pakken wij de cadeaubon feestelijk in en heb je voor de kerstdagen de feestelijke cadeaubon onder de boom liggen.
 
 
 
 
 
 
 


Eindejaarsgeschenk

Eindejaarsgeschenk

Hoe bedank jij jouw medewerkers of samenwerkingspartners? Geef eens een massage cadeau. Het meest waardevolle cadeau én betaalbaar!
Speciaal voor december hebben wij mooie cadeaubonnen ontwikkeld. Zodat je niet alleen een mooi cadeau geeft maar ook een cadeau dat mooi uitziet. Bovendien is het ook nog een mooie aanbieding.
Geef een Massagebon van 30 minuten!

  • Voor 1 bon 27,50
  • Tussen de 5 en 10 bonnen 25 per stuk
  • Tussen de 10 en 15 bonnen 22,50 euro per stuk
  • 15 bonnen of meer 20,00 euro per stuk
  • Wil je meer bonnen, neem dan even contact met ons op.

 


Bestel direct je Massagebon(nen)

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.