Gebruik jij wel de juiste vitamine?

Delen:

Vragen?

Omdat jouw lichaam deze vitamine hard nodig heeft maar ze zelf niet aanmaakt…

Jij weet natuurlijk allang dat jouw lichaam vitamine nodig heeft om optimaal te functioneren. Ondanks dat deze supplementen van groot belang zijn voor je gezondheid, maakt jouw lichaam deze niet zelf aan. Gek eigenlijk he? Jouw lichaam haalt deze stoffen uit voeding. Maar bijvoorbeeld ook de zon en lekker buiten zijn draagt bij aan een goede balans. 

Help jij jouw lijf een handje mee? 

Gebruik jij supplementen? Dan wordt jouw lijf daar blij van. Juist omdat vitamine geen lichaamseigen bouwstoffen zijn is het slim om jouw gezondheid een extra steuntje in de rug te geven. Er zijn een verscheidenheid aan supplementen te koop. Magnesium,Vitamine D, en Omega bijvoorbeeld. In de winter is het verstandig extra Vitamine C te gebruiken. 

Wist jij dat elk lichaam andere behoeftes aan supplementen heeft? 

Op maat

Juist omdat elk lijf verschillend is, vraagt ook elk lijf om andere aanvullingen. Het is dus heel belangrijk om goed te onderzoeken wat jouw lichaam nodig heeft aan vitamine om goed te kunnen functioneren. Wellicht gebruik jij momenteel al extra supplementen of vraag jij je af of deze noodzakelijk zijn. Voor het aanvullen van de juiste supplementen is het goed te weten waar jouw lijf om vraagt. Zodat jij precies op maat de juiste voedingssupplementen tot je neemt. 

Natuurlijke supplementen bij Mosense

Onze voeding is in de loop der jaren veranderd. Ons lijf is veel minder in staat om daar de juiste vitamine uit te halen. De seizoenen hebben invloed op de behoeften van jouw lichaam. Maar ook leeftijd,eventuele ziektes en klachten. Er is,zoals gezegd, een verscheidenheid aan supplementen te koop. Dat maakt dat er ook een verscheidenheid aan kwaliteit is. Het is goed eens kritisch te kijken naar de samenstelling van de verschillende supplementen. Wist jij dat er vaak gebruik wordt gemaakt van vulmiddelen? 

Bij Mosense vinden wij de kwaliteit belangrijk. Deze kwaliteit is namelijk van belang als wij jouw gezondheid ook hoog in het vaandel hebben staan. En dat hebben wij! Bij Mosense adviseren wij de supplementen die jij nodig hebt. En het blijft niet bij adviseren alleen. Benyuna kwam op ons pad en wij werden direct enthousiast. Benyuna heeft een rijk assortiment aan supplementen en deze zijn allemaal van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt geen gebruik gemaakt van vulmiddelen en/of chemische ingrediënten. Benyuna staat voor natuurlijke producten die alleen maar werkzame stoffen bevatten. Samengestelde vitamine die goed en productief opgenomen worden door jouw lichaam. Supplementen die 100% goed zijn voor jou, je lichaam en jouw gezondheid. 

Wist jij dat bijna elk lichaam tekorten heeft? Vraag dus naar de mogelijkheden. Want een goede gezondheid is heel belangrijk! 

Gezonde groet, 

Mosense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.