Etherische olie

Delen:

Vragen?

Want wie de afgelopen weken de blogs heeft meegelezen heeft het woord etherische olie vaak voorbij zien komen. Een ander woord voor etherische olie is essentiële olie. In elk van onze mooie seizoen oliën maakten we gebruik van een samenstelling. Wat is nu eigenlijk precies een etherische olie? We leggen het uit in dit blog.

Wat is een etherische olie? 

Een etherische olie staat bekend om heerlijke geurtjes en een positieve werking op lichaam en geest. Ze worden al eeuwenlang uit de natuur gewonnen. Het zijn natuurlijke extracten die worden gewonnen uit allerlei plantaardige verschijnselen. Je kunt bijvoorbeeld denken aan kruiden en specerijen. Maar ook bomen, vruchten, takken en zelfs bloemen worden gebruikt om essentiële olie van te maken. Een etherische olie is op verschillende manieren te gebruiken. Denk bijvoorbeeld eens aan het gebruik in een diffuser. 

Op je huid

Ondanks dat je de essentiële oliën op verschillende manieren kunt toepassen staan wij stil bij het gebruik op de huid. Goed om te weten is dat je de olie niet direct kunt toepassen op de huid. Wil jij een heerlijk geurende olie na het douche of tijdens een massage dan zul je deze moeten vermengen met een basisolie. Het ruikt heerlijk! Daar weten wij alles van maar zorg ervoor dat je maar een kleine hoeveelheid olie gebruikt. Een paar druppeltjes zijn al meer dan genoeg. Niet voor niets hebben onze oliemeesters met zorg de oliën samengesteld. Etherische oliën zijn vluchtige oliën en staan bekend om hun krachtige uitwerking. 

Waar zijn de MoSense oliën voor te gebruiken?

De mooie en heerlijk ruikende seizoen oliën die we bij MoSense hebben samengesteld zijn te gebruiken voor op je huid. Geef jij jezelf of die ander deze weldaad kado? Dan kun jij ervoor kiezen jezelf heerlijk te verwennen na een warm bad, een verfrissende douche of bij ons op tafel! De olie is uitermate geschikt om te masseren omdat deze gemakkelijk door de huid wordt opgenomen maar niet te vettig is. 

Wist jij ook al dat we bij MoSense een hele bijzondere massage geven. De 8 olie massage. Een massage die langs de energiebanen wordt uitgevoerd. Hierbij wordt gebruik gemaakt van 8 unieke oliën. Geuren die je meenemen naar een diepe rust en ontspanning. 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.