Een feest voor huid,neus & oog

Delen:

Vragen?

Want de beleving van een massage is niet alleen de aanraking! Natuurlijk droom jij lekker weg als onze grepen voldoende druk hebben. De strijkingen zorgen ervoor dat jij lekker uit je hoofd kan voor een moment. Een weg vinden naar een balans tussen jouw lichaam en geest. Maar er zijn meerdere factoren die deel uitmaken van intense ontspanning. Denk eens aan muziek, de temperatuur van de kamer en het gebruik van een heerlijke olie.

En precies die olie zoomen we in dit blog uit…

Zorg en aandacht

Met zorg en aandacht ontwikkelde de olie-meesters van MoSense namelijk 4 heerlijk geurende oliën. Met de beste basisolie als beginsel in combinatie met natuurlijke seizoens-ingrediënten van etherische oliën. Voor elk seizoen een olie die past. Een olie die goed wordt opgenomen door je huid. Een voedend effect heeft en zijdezacht aanvoelt. Met de ingrediënten die passen bij de blaadjes die vallen,koude dagen, de lentezon of warme zomer. Laat je meevoeren door niet enkel onze strijkingen maar maak jouw massage beleving compleet door onze speciaal samengestelde seizoens-oliën.

Een feest voor huid,neus en oog

Want de olie is niet alleen met liefde vervaardigd. Deze olie wordt ook nog eens met liefde verpakt. Gun jij jezelf een mooi kado of geef je deze mooie olie aan een dierbare? Het is een prettig product om mee te masseren maar ook goed in te zetten om je na een douche of bad te verwennen. Omdat de olie zo is samengesteld dat jouw huid dit een feestje vind. 

Eyecatcher

Onze seizoens oliën staan mooi opgesteld in een houten kast. Een echte eyecatcher. Voor elk seizoen een plank maar ook een sample. Hierdoor kun jij je zintuigen laten prikkelen. Welke geur en ingrediënten triggeren jouw neus? Maak jij er echt een weldaad van?

Combineer een van onze oliën dan eens met een ontspannende massage of luxe lounge-set Een kado wat altijd past! Voor jezelf of voor die ander.

Vraag gerust eens naar de mogelijkheden en prijzen!

Zoet,fris,sterk & krachtig…voor welke olie kies jij? 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.