duo massage

Delen:

Vragen?

Wat is er nou fijner dan een heerlijk ontspannende massage? Juist ja, diezelfde massage samen met iemand die je lief is. Of dat nu je grote liefde is, of je moeder, dochter of die vriend of vriendin die je al veel te lang niet meer gezien en gesproken hebt. Bij Mosense is er de gelegenheid dit ontspannen moment te delen met wie jij maar wil. 

We nemen je mee

En brengen jullie in relaxte sferen. Want dit moment samen begint al bij binnenkomst waar jullie van harte welkom worden geheten. Natuurlijk kunnen jullie aangeven welke behandeling jullie graag willen. Ook tijdens een sportmassage kun jij heerlijk even weg dommelen. Ben jij zwanger? Dan leggen wij het zwangerschapskussen voor je klaar. Kun jij al liggend op je buik heerlijk tot rust komen. Een combinatie van massages ligt ook binnen de mogelijkheden. Jij en jouw massage partner geven zelf aan waar jullie aan toe zijn. 

Fijne sfeer

Want dat is belangrijk voor ultiem genot. Bij mosense vinden we dat sfeer jouw ervaring bepaald. Wij hebben daarom een mooie,rustige en sfeervolle ruimte waar de duo massages gegeven worden. Frisse handdoeken liggen klaar en op de achtergrond hoor jij een ontspannen muziekje. Twee collega’s zorgen er met liefde voor dat jullie een ultiem moment van ontspanning gaan ervaren. 

Rustig even bijkomen

Zodat jij niet meteen weer hoeft te gaan vliegen in de dag. Even op het gemak een kopje thee. Uiteraard zorgen wij voor wat lekkers. Gezellig even napraten hoe die ander de behandeling gevonden heeft en op die manier weer schakelen naar het ‘gewone leven. Want lig jij bij ons tafel voor een relaxte duo dan ben je echt even in andere sferen. 

Gun jij jezelf en een dierbare dit heerlijke moment voor jullie zelf? 

Neem dan contact op met 06-21316584. Een duo massage is niet online in te  boeken. Tenslotte moeten we 2 collega’s reserveren voor jullie geniet moment. 

Mosense.

Meer weten? Ga dan naar deze link

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.