Drink jezelf gezond,happy and smile

Delen:

Vragen?

Heb jij heerlijk even bij ons op tafel gelegen dan weet jij inmiddels dat je dan een verfrissend glaasje water krijgt. Dit is niet alleen fijn om weer even bij te komen het helpt je jouw lichaam ook de vrijgekomen afvalstoffen af te voeren. Soms maken we er een klein feestje van en doen we er een citroentje in. De afgelopen weken kon jij dit feestje,met een leuke boodschap, zelfs mee naar huis nemen. Natuurlijk is dat lekker water met een smaakje maar wij gebruiken niet voor niets een citroentje…

Energy boost

Door de citroen krijg jij een flinke boost met energie! Dus voel jij je na de massage al een stuk energieker dan wordt dit versterkt door het citroentje wat wij bij het water voegen. Okay, we gaan je niet vertellen dat je s morgens geen koffie meer mag drinken maar laat dat laatste bakje eens staan en vervang het met een glas citroenwater. Wedden dat jij de dag door vliegt! 

Blaasproblemen

Heb jij vaak last van een blaasontsteking? Citroen reinigt je lichaam en breekt giftige afvalstoffen af. Een glas per dag kan je dus heel veel ongemakken besparen. 

In een mum van tijd weer fit

Voel jij,je verkouden of grieperig? Bestrijd deze nare bacteriën  dan eens met..jawel citroenwater! Het doodt de bacterie, en hierdoor voel jij,je al snel weer helemaal fit. Heb je ook last van een droge keel of hoest? Voeg dan eens een theelepeltje honing toe aan jouw wonderwater. Het verzacht je keel en de neiging tot een droge kuch wordt stukken minder. 

Vitamine C

Zeker in de wintermaanden belangrijk. Een citroen zit boordevol met deze,onmisbare, vitamine. 

Stralende huid

Een citroentje in je water zorgt voor een stralende huid. Hij wordt zijdezacht en straalt,net als jij! 

Smile

Niet alleen zorgt citroen voor een betere adem omdat dit stukje fruit een natuurlijk bleekmiddel is krijg jij er ook mooie witte tanden van. So smile and make your day! 

Genoeg redenen dus om gewoon vanaf morgen je dag te beginnen met een glas citroenwater. 

Zo gepiept

En het is super simpel om te maken. 

Het is goed om dit s morgens te doen met lauw water. Dit stimuleert ook nog eens je darmen. 

Vul een groot glas met lauwwarm water, pers een volledige citroen uit en meng dit samen met het water. Voeg er eventueel een theelepeltje honing toe. 

BE HEALTHY,HAPPY AND SMILE

MoSENSEMake sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.