Die lach staat je goed

Delen:

Vragen?

Wist jij dat…

lachen hartstikke gezond is! Uiteraard geeft een goede lachbui je een vrolijk gevoel maar  een schaterlach heeft ook een positief effect op je hersenen.Jouw immuunsysteem werkt beter als jij dagelijks lacht en de kans op een depressie vermindert als jij elke dag een big smile op je gezicht tovert. Je wordt er zelfs mooier en aantrekkelijker van…

Smile workout

Zeker 20 spieren, in je gezicht zet jij aan het werk als je in een flinke lachbui schiet! En dan hebben wij de spieren rondom je middenrif en buik nog niet meegeteld. Buikpijn hebben van het lachen of zelfs spierpijn hebben na een hilarische avond met vrienden. Het kan dus echt! En juist die spieren in opstand vertellen jou dat ze hard aan het werk zijn geweest.

Je hersenen

Worden ook blij als je lacht. Sterker nog zij zijn de motor achter jouw vrolijke noot. Want als de tranen over jouw wangen lopen produceren zij endorfine. En dit stofje vergroot jouw geluksgevoel. Op het moment dat jij dus heerlijk zit te giegelen legt jouw brein een direct verband met een positief gevoel. 

En wist jij dat lachen een positief effect heeft op je hart en bloedvaten. Er is zelfs bewezen  dat bij mensen die vaak hartelijk lachen het immuunsysteem beter werkt. 

Pretty woman

Zelfs Heidi Klum is een stuk minder mooi met een chagrijnig gezicht. Lachende mensen zijn aantrekkelijker. Niet alleen fleurt het je op, het is ook nog eens aanstekelijk. Zien lachen,doet lachen. Geef jij op straat je mooiste glimlach maar eens aan weg aan alle mensen die je tegen komt. Durven wij te wedden dat jij een glimp terug krijgt. 

Aan wie geef jij vandaag je mooiste glimlach? 

MoSense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.