De weldaad van 8 oliën

Delen:

Vragen?

Een massage die langs jouw energiebanen wordt uitgevoerd. We hebben het over de 8-0lie massage. Een heerlijk ontspannen massage die in een aantal stappen wordt uitgevoerd. Jouw lichaam komt weer helemaal in balans en jij ervaart een diep gevoel van totale rust. Lees jij mee verder? 

Het doel van de massage

We schreven al dat deze massage langs de energiebanen van jouw lichaam gevoerd wordt. Tevens worden de inwendige contactpunten in de rug en de voeten meegenomen. Het doel van deze massage is het zenuwstelsel weer in evenwicht brengen. De massage versterkt het immuunsysteem,verlicht pijn en ontstekingen en brengt balans voor lichaam en geest.

Het gebruik van 8 oliën

Bij deze massage wordt er gebruik gemaakt van 8 etherische oliën. Elke olie heeft eigen werking. De behandeling richt zich op jouw gehele lichaam. Jij ervaart dus een sensatie van jouw kruin tot aan je voeten. De grepen en strijkingen voeren langs jouw energiebanen waardoor jij een diepe rust en ontspanning zal voelen. Iedere stap in het massage proces omvat 2 etherische olien,enkelvoudig of samengesteld, die heel systematisch stress factoren verminderen en jouw lichaam in balans brengen. 

Voor wie is deze massage geschikt? 

De behandeling wordt met name geadviseerd als jij 

  • pijnklachten
  • stress
  • verminderde weerstand of
  • vermoeidheid 

ervaart in jouw dagelijks leven. Deze mooie en bijzondere massage kan worden toegepast bij iedereen. Overleg met jouw masseuse wat het doel is waar jij voor komt. Een  goede klik is belangrijk. Deze 8 oliën massage is een ultieme beleving.

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.