De cadeaubon

Delen:

Vragen?

 

 

Ken je dat? Je bent uitgenodigd voor het huwelijk van je collega. Maar, omdat jullie elkaar eigenlijk alleen maar van het werk kennen, vind je het lastig een passend cadeau te vinden voor deze mooie dag. Of wat denk je van die vriend die jarig is? Koop je weer dat sixpack met verschillende soorten bier, of ga jij dit jaar voor iets anders? De cadeaubon kan een verrassende oplossing zijn. En omdat deze tegenwoordig in een heleboel winkels en bij bedrijven te koop zijn, kun jij, je cadeau toch heel persoonlijk maken. Geef jouw collega, een waardebon, om de trouwfoto’s te ontwikkelen en maak jouw jarige vriend blij met een bon die hij kan inwisselen bij een hippe gadget store.

 

Ruilen

 

Vroeger, in de oertijd, bestond er nog geen geld. De mensen die toen leefde deden aan ruilhandel. Zo kwam men aan eten en andere benodigdheden. Zo ruilden je, bijvoorbeeld 3 van jouw schapen tegen een koe van de buurman. Nog iets later werd er geruild door middel van goudklompjes. En tegenwoordig ruilen we met geld. Als Ik de slager €10,00 euro geef, dan krijg ik een heerlijk stukje vlees. Er is maar weinig terug te vinden over het ontstaan van de cadeaubonnen maar ik denk, dat het idee afstamt van de ruilhandel vroeger. Door de jaren heen zijn we de bonnen als cadeautjes gaan geven. En principe ruilen we tegenwoordig 2x! Want als jij een cadeaukaart koopt, ruil jij jouw geld voor een waardebon. Als jij deze, vervolgens, geeft aan jouw lieve moeder met Moederdag, ruilt zij deze weer in voor leuk, mooi, relaxt of handig cadeau.

 

Design

 

Het krijgen van een cadeaubon is al een feestje op zich. Ze zijn prachtig verpakt, voorzien van lintjes en strikjes. Vaak zitten er al wat “monstertjes’ bij, die jou, al helemaal in de sfeer van het bedrijf of winkelketen brengen. Waar het vroeger gewoon papiertjes waren, waarop stond wat je cadeau kreeg, zijn ze tegenwoordig te verkrijgen in prachtige designs. Vaak zijn het ook geen papierenbonnen meer. Maar krijg je een mooi verzilverd of ontworpen pasje waarop jouw tegoed staat. Ik word er altijd blij van. Want, omdat er al moeite gedaan is, om het zo mooi en feestelijk te verpakken, kan ik me al helemaal verheugen op het moment dat ik de bon kan gaan ruilen voor iets wat mij nog blijer maakt.

 

Old fashion in luxe jasje

 

Ook bij MoSENSE kun je cadeaukaarten kopen. Een relaxt cadeau om iemand blij te maken. En dat kan je doen om verschillende redenen. Gewoon omdat je vindt dat die ander even heerlijk mag ontspannen. Of voor een verjaardag, afscheid, Moederdag of zwangerschap bijvoorbeeld. De cadeaubonnen van MoSENSE zijn old fashion. Geen pasje maar een echte, mooie papierenbon die wij verpakken in een luxe jasje. Een heerlijk, relaxed cadeautje om te geven.

 

Bijna oktober…

 

We zijn al weer over de helft van september en dat is mooi. Want dat betekent dat het bijna oktober is. En in oktober start er een leuke actie! We gaan namelijk ruilen bij MoSENSE.  En dat doen we op de volgende manier: Breng jij ons, in het laatste kwartaal, van dit jaar een nieuwe klant, dan krijg jij in ruil daarvoor, een cadeaubon van €10,00. En deze lever jij natuurlijk in bij jouw volgende behandeling! Er is een spreekwoord dat zegt;’ van ruilen komt huilen’ maar van deze ruil worden we allemaal, toch gewoon heel blij!

Houd onze facebookpagina goed in de gaten! Want op 1 oktober herinneren wij jou, aan deze ludieke actie.

En wil jij graag een cadeaubon bestellen?, kijk dan voor onze contactgegevens op de website van MoSENSE

( De actie loopt van 01-10-2018 tm 31-12-2018).  

 

 

    

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.