Dat is echt heel gek! 

Delen:

Vragen?

Je kunt er uren over kletsen met je vriendinnen. En vaak merk je dan dat jij niet de enige bent die af en toe een beetje gek doet. Zijn de eerste vlinders verdwenen komen ook de gekke dingen van je partner aan het licht. Ga jij met vrienden op vakantie kom je er geheid achter dat ook jouw reisgezelschap soms een beetje vreemd is. Het onderwerp van het blog vandaag plopte in mijn hoofd toen ik mezelf betrapte op een nogal vreemde handeling. Ik moest er een beetje om lachen. Maar we hebben ze allemaal….gekke eigenaardigheden.

Lachen om maar ondertussen..

En dat we ze allemaal hebben werd meer dan duidelijk toen ik mijn gekke eigenaardigheid deelde met mijn lieve collega’s. Als eerste werd er hartelijk om gelachen. Want tja die vreemde trekjes zijn meestal erg hilarisch. Juist omdat die ander niet helemaal snapt waarom je zo vreemd doet. Alhoewel er ook sommige gekke dingetjes behoorlijk irritant voor je omgeving kunnen zijn. Ik had mijn collega’s wel getriggerd want nadat ze me uitlachte kwamen er verhalen los. Wat bleek, er loopt in het team van Mosense niemand rond die op zijn tijd eens even heel erg eigenaardig doet. 

Gekkigheid hoort bij je

Want of ze nu de slappe lach veroorzaken,bloed irritant voor je omgeving zijn of je soms ook gewoon een beetje in de weg zitten…deze vreemde gewoontes maken ook dat jij,jij bent. Ze horen bij je. Het lijkt soms lichtelijk dwangmatig of neurotisch en dat is het misschien ook. Gelukkig hoef je er niet voor aan te kloppen bij een psychiater maar dat we ze doen heeft natuurlijk alles te maken met een bepaalde manier van regie houden. Daar sta jij niet bij stil als je het doet maar het uitvoeren van jouw eigenaardigheden zorgt ervoor dat jij jezelf gerust stelt, de touwtjes in handen houd en je prettig voelt. 

Reuze nieuwsgierig

Naar wat ik dan precies deed! Snap ik. Maar jullie zijn niet de enige die nieuwsgierig zijn. Wij van MoSense zijn dat ook! Dus als wij jullie nu beloven dat we aankomende week op de socials allemaal een eigenaardigheidje verklappen…doen jullie dat dan ook? 

Dan begin ik in dit blog. Want gebeurde er nu precies? Ik eet graag crackers maar als ik een  nieuw pak crackers koop scheur ik deze alvast open. Vervolgens laat ik ze een paar dagen staan. Het resultaat is dat het kraakje van een verse cracker verdwenen is. De crackers worden wat ouder en taaier. En dat vind ik lekker! Een beetje vreemd dus maar wel lekker 😉

Mosense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.