MoSense, House of Wellbeing

Cursus ontspanningsmassage voor beginners

Cursus ontspanningsmassage voor beginners in regio Eindhoven

Een goed verzorgde massage ervaren we als erg aangenaam, is bevorderend voor het sneller afvoeren van afvalstoffen en stimuleert het de aanmaak van het gelukshormoon, endorfine.

Daarom is het goed om af en toe eens een bezoek te brengen aan een masseur. Maar denk je er zelf wel eens aan hoe het zou zijn om dat geluksgevoel zelf bij andere over te brengen? Schrijf je dan nu in voor onze cursus ontspannings-massage voor beginners.
Deze cursus is geheel laagdrempelig zodat deze voor iedereen toegankelijk is.

Het doel is om je alle basistechnieken bij te brengen zodat je zelf een verantwoord en ontspannende massage kunt geven.

De cursus is een dag van 9.30-15.00 uur.

maandag 22 april.       

maandag 13 mei. -woensdag 15 mei 

maandag 17 juni   -woensdag 19 juni

maandag 15 juli  -woensdag 17 juli 

 

 

Je krijgt bij deze cursus een flesje olie ( 100 ml) tw 29.95 voor het masseren van jouw mede cursist en deze mag je daarna mee naar huis nemen.

Wat komt er allemaal aan bod?

Merk jij dat jouw kindje het lastig vindt om te ont-prikkelen van de dag, wil jij eens echt aandacht aan je partner geven of  ben je een verzorger voor oudere mensen ….. Dan is deze 1-daagse cursus zeker iets voor jou!!! 

Naast het theoretische gedeelte waarin we je leren wat er o.a. allemaal gebeurd in ons lichaam wanneer je masseert en welke grepen, strijkingen en technieken je kunt toepassen, komt er ook veel praktijk aan bod.

Zo be-oefen je al het geleerde direct uit op een van jouw mede cursisten zodat wanneer je de cursus aan het eind van de dag hebt afgerond je alle basisgrepen goed kent om een ontspanningsmassage te geven.

Inhoud cursus

Bij deze cursus hoort een cursusmap/werkboek. Deze word je aangeboden door Mosense. Alle benodigde materialen zoals handdoeken en olie zijn bij de cursus inbegrepen, in de middagpauze zorgen wij natuurlijk voor gezonde lunch.
De cursus start met een voorstelrondje, zo leren we elkaar wat beter kennen.

Cursus programma

  • Uitleg over ontspanningsmassage
  • De voorbereidingen
  • Veiligheid
  • Technieken deel 1
  • Lunch
  • Technieken deel 2
  • Afronding van een ontspanningsmassage
  • Afsluitend rondje

Deze cursus geven we in-house in onze “Leef je droom ruimte” van onze Mosense house of wellbeing praktijk in Heeze.

Enthousiast geworden?

Meld je dan snel aan : Kijk in onze online agenda of  er een geschikte datum voor jou bijzit. Als deze erbij zit mag je jouw gegevens invoeren en de betaling voldoen, dan ben je zeker van een plekje. Vol=Vol

Als je nog vragen hebt: Monique bellen op nummer : 06 53 38 38 82 of info@mosense.nl 

Nog even dit!

Als u ingeschreven hebt voor deze cursus en u bent ziek of verhindert dan wordt het cursus geld niet retour gestort , en we kunnen deze ook niet verschuiven naar een andere datum. 

Als u voor 14 dagen voor aanvang van uw cursus een email stuurt voor het afmelden van deze leuke dag,  dan wordt het bedrag naar u terug gestort. 

Met ontspannende groet,

Team MoSense