BWV, alles nog eens op een rijtje

Delen:

Vragen?

BWV, alles nog even op een rijtje

Het was een dynamische maand. Want hij stond helemaal in het teken van BWV. Bewegen, Water en Voeding. We gaven jullie leuke acties, slimme tips en interessante weetjes. In drie verschillende blogs lieten wij jullie weten hoe belangrijk het is dat je in beweging bent, voldoende water drinkt en bewust bent van de juiste voeding. Wie van jullie springt al dagelijks 10 minuten touw? En mocht jij het gemist hebben, het flesje water wat we uit deelden moet jij op een dag 5x vullen om voldoende vocht binnen te krijgen. Op facebook verklapten wij, dat er in het stukje appel, wat in week 3 voor jullie klaar lag net zoveel calorieën zitten als in een snicker. Het was leuk en ook nog eens leerzaam. Het was ook heel veel en daarom zetten wij in dit blog alles nog eens op een rijtje.


Beweging

Het beste beweeg jij elke dag, minimaal, een half uurtje. Jouw lichaam heeft dit nodig om goed te kunnen functioneren. Belangrijke organen, zoals jouw hart, kunnen hierdoor, hun functie beter uitvoeren. En dat half uurtje kun jij gewoon inpassen in jouw dagelijkse leven. Hoe je dat doet las je in ons blog: Bewegen

Water

Afvalstoffen afvoeren. Een van de belangrijkste reden om voldoende water te drinken. Maar, het op peil houden van jouw vochtbalans, doet heel veel meer. Het zorgt er, bijvoorbeeld, voor dat jij een goed humeur krijgt. Wij gaven ( en geven) flesjes water cadeau. En altijd een flesje water bij de hand hebben was een van onze slimme tips. Natuurlijk hadden wij er meer. Je leest ze in het blog: Water


Voeding

Heb jij jezelf al de vraag gesteld: Wat past bij mij? At jij deze week een bruine boterham in plaats van een witte? We schreven over eetwissels en lieten je kennis maken met de schijf van 5. Een handige tool om alle voedingsstoffen, die jij nodig hebt, overzichtelijk te krijgen. In ons blog stonden twee fijne linkjes die jou helpen om bewust om te gaan met   Voeding .


Tot slot; het allerbelangrijkste

Het sleutel woord is, alle drie. En daarmee bedoelen wij niets anders te zeggen dat ze alle drie even belangrijk zijn. Dat betekent dat jij, zowel de B als de W en de V moet inzetten om je fit, gezond en energiek te voelen. Deze combinatie zorgt ervoor dat jij het beste ‘medicijn’ inzet om goed voor jezelf te zorgen!

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.