BWV

Delen:

Vragen?

B

Wat kwam hij al vaak voorbij de afgelopen dagen. Wij, van MoSENSE zijn dan ook razend enthousiast. Want wij hebben de key voor een fit en gezond bestaan. Dit kost je niks en je kunt het ook nog eens gewoon toepassen in je dagelijks leven. De hele maand maart staat in het teken van BWV. Dat doen we op onze social media maar, de aankomende weken lees je er ook alles over in de blogs. En om ons enthousiasme en onze overtuiging kracht bij te zetten, geven wij elke (thema)week, na jouw behandeling, iets mee wat jou gaat helpen. Zo wordt het voor jou, niet alleen makkelijker maar ook een stuk leuker om BWV onderdeel van jouw leven te maken.


Bij het begin beginnen

Laten we dat doen door, eerst eens even de afkorting uit te leggen. We gaven je op social media al de nodige hints en waarschijnlijk, denk jij, al te weten waar de letters voor staan. BWV staat natuurlijk voor Bewegen, Water en Voeding. En als je deze 3 met elkaar combineert heb jij het beste medicijn om fit en gezond te blijven!


De letters in het kort

B = bewegen
Bewegen is belangrijk. Dat weten we allemaal. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk, in jouw lichaam, als je, elke dag beweegt. We leggen het uit in het blog van maandag 11 maart. Op social media krijg jij in deze week een handige tip en verklappen we nog een slim weetje. Kom jij in de week van 11 maart bij MoSENSE voor een massage? Dan hebben wij een leuk kadootje wat alles te maken heeft met in beweging blijven.


W = water
Elke dag verlies jij vocht. Dit vocht moet aangevuld worden. Wanneer verlies jij vocht?, hoe kan ik ervoor zorgen dat ik dit aanvul en wat doet mijn lichaam eigenlijk met al dat vocht? Allemaal vragen waar je in de week van 18 maart antwoordt op krijgt. Beginnend in het blog wat op maandag wordt gepubliceerd. Houd deze week ook onze sociaal media in de gaten! En reserveer jij in die week een massage dan gaan wij je helpen om het water in jouw lichaam aangevuld te houden.


V = voeding
Je raad het al…de laatste week van maart besteden wij aandacht aan de letter V. Ook hierover schrijven wij een blog. Welke voedingsstoffen heb jij nodig om goed te kunnen functioneren? Check, ook dan, onze social media. Onder andere verschijnt daar een heerlijk en gezond recept! En deze week word echt super leuk! Want, natuurlijk hebben wij ook dan een extraatje na jouw massage, maar dat is niet alles. Op maandag 25 maart hebben wij een gastspreker te gast. Zij vertelt jou alles over gezonde voeding! Een avond vol inspiratie, weetjes en bordenvol goede tips.


Raak jij in de stress…

Omdat jij nog niet bent aangemeld op onze social media kanalen?
Geen paniek, hieronder lees je waar je ons kunt vinden:


Facebook: https://www.facebook.com/mosensegeldrop/
Linkedin: https://www.linkedin.com/feed/?trk=
Instagram: @mosense_geldrop
Website: www.mosense.nl

Heb jij er ook al zin in?

Wij wel in ieder geval! Want wij zijn, echt, overtuigd dat BWV je gaat helpen om je beter, energieker en gezonder te voelen! Laat je in de maand maart dus lekker meevoeren met alles wat wij, voor jullie in petto hebben. MoSENSE weet zeker, dat ook jij, super enthousiast raakt!

Note: inschrijven voor de workshop “voeding”:
Thema: gezonde voeding
Gastspreker: Alice Ernstova
Locatie: Mosense.
Bogardeind 104A
Tijd: 19.30 uur
Kosten: slechts €5,00 incl koffie en thee.
Inschrijving voor: 23 maart sluit de inschrijving met een maximaal aantal personen van 10.

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.