Bodycheck dmv bioresonantie

Delen:

Vragen?

Je hebt al een tijdje last van wat ‘vage’ klachten. Bent niet ziek maar voelt bijvoorbeeld wel dat je erg vermoeid bent, pijnlijke spieren of gewrichten hebt. Zijn er juist klachten of ongemakken waar jij al jaren mee rondloopt maar die maar geen passende behandeling vinden. Of ben jij gewoon benieuwd of jouw lijf optimaal functioneert? Kom dan bij MoSense eens een bodycheck doen. Wat deze bodycheck precies inhoud beschrijven we in dit blog. 

Bioresonantie

Resonantie komt van het Latijnse woord “resonare” en dit betekent meetrillen. 

Bio staat voor leven en de natuur. Bioresonantie gaat ervan uit dat alles in jouw lichaam een eigen trillingsfunctie heeft. jouw lichaam bestaat immers uit miljarden cellen die door middel van deze trillingen met elkaar ‘communiceren’. Ieder orgaan heeft een eigen frequentie aan trillingen. Als een van jouw organen niet optimaal functioneert door blokkades zendt deze een andere frequentie uit. De miljarden cellen in jouw lijf krijgen hierdoor een verkeerde boodschap binnen. Door het ondergaan van een bioresonantie behandeling worden deze blokkades zichtbaar. 

Bodycheck

Bij een bioresonantie behandeling wordt jouw lichaam met behulp van een apparaat gescand. Oftewel er vindt een gehele bodyscan plaats. Door deze uitgebreide test worden verstoringen en blokkades opgespoord en zichtbaar. Het apparaat meet jouw trillingsfrequenties. Er wordt onder andere gekeken naar jouw organen,energiestromingen,voedingsstoffen en eventuele tekorten in bepaalde vitaminen en mineralen. 

Wat doet bioresonantie precies? 

Het apparaat stuurt gezonde trillingen naar jouw lichaam. Als jouw lijf met deze trillingen meetrillen dan betekent dit dat jouw lichaam op deze gebieden in balans is. Echter als jouw lichaam de trillingen niet oppakt en dus niet mee ‘beweegt’ in de trillingen dan geeft het bioresonantie apparaat aan dat hier in disbalans aanwezig is. Deze gebieden hebben dus aandacht nodig. Tevens laat de bodyscan zien waar de kern van jouw klacht ligt. Deze diagnose zorgt ervoor dat MoSense of een andere ingezette discipline gericht een behandelplan kan opzetten om jouw klachten en/of verstoringen en blokkades op te heffen. 

Omdat het apparaat trillingen naar jouw lichaam stuurt wordt het zelfherstellend vermogen van jouw lijf versterkt. In combinatie met een eventuele behandeling vind jouw lichaam de juiste balans weer terug. 

Hebben wij jouw interesse gewekt? 

Veel mensen ervaren klachten waarvan het moeilijk is de oorzaak te achterhalen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld vermoeidheid,darmklachten, maagklachten,hoofdpijn,huidklachten of spier en gewrichtsklachten. Bioresonantie therapie brengt de oorzaak van de klacht makkelijker in beeld. Het doel van deze geneeswijze is dan ook altijd de klacht bij de kern aan te pakken. Jouw lijf te ondersteunen met een natuurlijk middel ( De trillingen) die jouw lichaam herkent en snel kan oppakken. 

Neem voor verdere informatie contact op met : 06-53383882

Met sportieve groet

MoSense

Tekst: Fiducia

Esther van de Moosdijk

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.