Bindweefselmassage

Delen:

Vragen?

De meeste van jullie weten wel dat wij deze massage niet pijnloos kunnen omschrijven ;).Dat gaan we dan ook niet doen. En alhoewel het dus even op je tanden bijten is, is het wel een zeer goed aan te raden massage die voor verschillende klachten hele positieve uitwerkingen heeft. 

Wat is een bindweefselmassage?

Een bindweefselmassage is gericht op de laag tussen je spieren en de huid. Deze behandeling wordt toegepast bij een verhoogde spanning van de bindweefsels. Het zorgt ervoor dat klieren,organen en andere lichaamsdelen gestimuleerd worden, waardoor de blokkades verdwijnen. Bij een bindweefselmassage komen de afvalstoffen los die zich door spanningen langere tijd hebben opgehoopt en vastgezet in jouw lichaam. 

Voor wie is deze massage bestemd? 

Er zijn een heleboel indicaties te bedenken om te kiezen voor een bindweefselmassage. Denk hierbij aan: Fibromyalgie-reuma-vermoeidheid-hoofdpijn-klachten in de nek en schouders-pijnlijk en vermoeide benen. Door het toepassen van deze massage neemt de bloedtoevoer toe, waardoor jouw pijn vermindert. Door het prikkelen op bepaalde zenuwvezels worden jouw problemen zodanig aangepakt dat het lichaam wordt gestimuleerd om zich te herstellen. Zo kan jij weer klachtenvrij jouw dagelijkse activiteiten oppakken.

Effect

Het effect van een bindweefselmassage is direct aanwezig. Zoals omschreven kan dit als een pijnlijke behandeling ervaren worden. Het kan dus best zijn dat jij je behoorlijk beurs voelt nadien. Dat is vervelend maar dit gevoel trekt gelukkig na een aantal dagen weg. Wat jij ook meteen voelt is ruimte. Ruimte om weer vrij en pijnloos te bewegen. 

Contra-indicatie

Er zijn een aantal omstandigheden en ziektebeelden te noemen waarbij massage (sterk) af te raden is. We noemen dit de contra-indicaties.Hierover lees je meer op deze link

Mosense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.