Bedrijfsmassage nuttige informatie voor de werkgever

Delen:

Vragen?

 

 

Vorige week schreven wij een blog over bedrijfsmassage.  Het lezen van ons blog  heeft jouw vast aan het denken gezet! In dit blog zetten we alles nog eens goed op een rijtje. Dat is handig.  Zo weet jij  precies hoe een massage op de werkvloer in zijn werk gaat.

 

Een massage verlaagd de stress, versoepelt de spieren en verhoogd de concentratie. En dat is precies hoe jij graag zou willen, dat jouw medewerkers aan het werk gaan. Fit en met een opperste concentratie. Klachten die uitval kunnen veroorzaken smoor jij natuurlijk het liefst zo snel mogelijk in de kiem.

Allemaal redenen, om jouw hardwerkende medewerkers de gelegenheid te geven,zich op het werk te laten masseren. Uiteindelijk snijdt het mes dan aan 2 kanten. Jouw werknemer zal gedurende de dag productiever zijn en het ziekteverzuim blijft laag.

 

Wat houdt dat dan precies in?

 

Voor de duur van 3 uur komt er een professionele masseur, massages van 20 minuten geven. Alle benodigdheden zoals handdoeken, olie en de massagestoel of tafel nemen wij zelf mee. Middels een inschrijfsysteem zullen uw werknemers in de gelegenheid gesteld worden zich aan te melden voor een massage .

Het enige wat we van jouw vragen is een ruimte waarin de masseur zijn werk kan doen.

 

 

Een overzichtelijk rijtje:

 

– Voor de duur van 3 uur ( uren in overleg) een professionele masseur.

 

– Handdoeken , olie en massagestoel of tafel worden door ons verzorgd.

 

– Prijs:  € 195,00.

( Exlusief parkeerkosten met een kilometervergoeding buiten Geldrop van € 0,22 ct per kilometer).

 

– Langer dan 3 uur? € 55,00 p/u. (exlusief Btw).

 

-Meerdere masseurs? € 55,00 ( exlusief Btw).

 

 

Genoeg informatie om je echt enthousiast te maken, maar nog enkele vragen?

 

Neem dan gerust eens contact op met Monique Tenback: 06-53383882

Of kijk eens rond op onze website:

MoSENSE

Graag helpen wij je verder

 

 

NB: Stoelmassage wordt door de belastingdienst erkend als verzuimpreventie. De kosten voor stoelmassage vallen onder de categorie vrije verstrekkingen (vrijgesteld voor loonheffingen) en hoeven daarom niet in deWerkkostenregeling (WKR) te worden opgenomen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.