Bedrijfsmassage

Delen:

Vragen?

Als jij regelmatig mee leest op onze socials dan heb jij het al verschillende keren voorbij zien komen. Wij bij MoSense geven ook bedrijfsmassages! En nu zul je denken dat dit blog dan voornamelijk geschreven wordt voor werkgevers maar dat is niet helemaal waar. Natuurlijk willen wij graag het belang van een massage aan jouw werkgever duidelijk maken maar stel nou dat hij/zij dit blog niet leest? Dan ligt er dus een belangrijke taak voor jou als werknemer.

Jij kunt na het lezen van dit blog jouw werkgever namelijk precies vertellen waarom het zo belangrijk is dat wij ook een bezoekje komen brengen bij jullie op de werkvloer. 

Wist jij dat

Stress de oorzaak is van 1 op de 3 ziekmeldingen? Dat is veel. Zeker in tijden van nu is stress en werkdruk niet meer weg te denken. Personeelstekorten maar ook bezuinigen maken dat er meer werk ligt wat in dezelfde tijd af moet. De druk loopt op en jouw werknemers ondervinden stress. Uiteindelijk eist deze werkdruk zijn tol. Mensen raken burn-out en komen thuis te zitten. Wist jij dat een zieke werknemer jouw bedrijf ongeveer

 €250,00 per dag kost? Het is tijd om actie te ondernemen! 

Waarom een massage?

Een massage verlaagt stress, versoepelt spieren en verhoogt concentratie. Tevens worden bij een massage de probleemgebieden eens flink aangepakt. Denk aan klachten in de nek en schouders bijvoorbeeld. Maar ook als jouw werknemers fysiek een zware taak hebben dag in dag uit zal een massage voorkomen dat deze klachten serieuze gevolgen gaan hebben. Ben jij uitval voor en zorg jij preventief voor een fitte en gezonde werknemer? 

MoSense komt naar jou

Want dat is nu precies het gemak van een bedrijfsmassage! Wij komen naar jullie toe! Jouw werknemers worden dus in de gelegenheid gesteld op de werkvloer even dat moment van ontspanning mee te maken. Net even de aandacht voor dat zeurende kwaaltje te ervaren. Wat jij als werkgever daarmee wint is productiviteit en een daling in het ziekteverzuim. 

Hoe het precies in zijn werk gaat lees je hier .

 

Vormen Jouw medewerkers ook de kracht van het bedrijf? 

Dan zien wij jullie graag op locatie! 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.