Bedrijfsmassage

Delen:

Vragen?

 

We weten natuurlijk allemaal allang dat een massage goed is voor je lichaam en geest. Maar door ons drukke bestaan, komt lang niet iedereen eraan toe, om preventief eens om de 4a5 weken bij ons op tafel te komen liggen. Toch, ontstaan er bij jouw werknemers wel klachten. Bijvoorbeeld als deze fysiek zwaar werk verrichten of langdurig in een zelfde houding hun werk uitvoeren. Klachten nemen toe en voor je het weet zit jouw werknemer langdurig in de ziektewet. Gelukkig is dit te voorkomen. Want, in een relatief korte tijd, zetten wij jouw medewerkers weer in beweging. Zorgen wij ervoor dat zij gemotiveerd en positief aan de slag blijven.  

Welke voordelen kan een massage op de werkvloer hebben?

 

Wist je dat 70% van de ziekteverschijnselen veroorzaakt worden door stress en werkdruk? Bij een bedrijfsmassage wordt je, voor de duur van 20a30 minuten, even lekker onder handen genomen. Door de massage neemt de spierspanning af en krijgen afvalstoffen weer ruimte om afgevoerd te worden. De vervelende klachten, waar jouw werknemer, mee rondloopt worden verholpen. Na de massage voelt deze zich dus een stuk energieker en fitter.  En daar wordt niet alleen hij of zij blij van, maar jij als werkgever ook! Want de werkzaamheden blijven productief. Het voorkomt dat klachten verergeren en het ziekteverzuim neemt af. We zetten hieronder een aantal belangrijke voordelen van een bedrijfsmassage op een rijtje:

 • Stimulerend en motiverend
• De productiviteit gaat omhoog
• Mensen zijn energieker
• Enthousiasme op de werkvloer
• Betere omgang met werkdruk
• Verzuim word minder en korter
• Werk gerelateerde klachten worden minder
• Mensen worden opener en makkelijker in de omgang

 

Stoelmassage

 

Een stoelmassage is uitermate geschikt voor het behandelen van rug, nek en schouders. Precies de gebieden, waar zich de meeste klachten voordoen. Omdat de massage door de kleding heen gegeven wordt, is deze laagdrempelig en geschikt voor iedereen. De massage heeft een duur van ongeveer 20a30 minuten. In deze korte tijd wordt veel bereikt. Het is een activerende massage die tevens, doelgericht de pijnlijke gebieden aanpakt. Na de massage zal jouw werknemer direct verlichting en nieuwe energie ervaren. Omdat wij, van Mosense, onze bedrijfsmassage volledig op maat aanbieden zullen wij klachten vroegtijdig in de kiem smoren. Jouw werknemers blijven hierdoor fit en fitaal.

 

Wat moet ik daar allemaal zelf voor regelen?

 

Niet zoveel! Wij brengen onze eigen massagestoel mee en gebruiken onze eigen olie en handdoeken. Uiteraard worden de massages door professionele en opgeleide masseurs uitgevoerd. Wat blijft er dan nog over voor jouw als werkgever? Het is prettig dat wij, de massage in een aparte ruimte kunnen geven. Het voorkomt dat er veel prikkels, van buitenaf, invloed hebben op het gevoel van ontspanning. Natuurlijk hebben wij jouw enthousiaste en gemotiveerde medewerkers nodig. Het is daarom fijn als er vooraf een inschrijflijst geregeld wordt. En eigenlijk is dat, dan ook de enige inspanning die wij van jouw, als werkgever, verwachten. Ideaal toch? En dan hebben we het nog niet gehad over een heel erg belangrijk voordeel. Een stoelmassage is namelijk fiscaal aftrekbaar! Lees hierover meer op onderstaande link:

https://www.zakenmasseurs.nl/fiscale-voordelen/

 

Enthousiast?

 

Hebben wij jouw enthousiast gemaakt? Neem dan eens contact op met MoSENSE.  Wij geven dan antwoordt op al je vragen. Een op maat gemaakt voorstel, passend bij jouw bedrijf en werknemers is altijd onze eerste stap.

  

 

 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.