Back in business

Delen:

Vragen?

We zijn er dus weer! De deuren van Mosense staan weer open en we heten je van harte welkom! Natuurlijk zijn wij blij dat we gewoon weer aan de slag kunnen. Want niets liever zijn we jullie van dienst. Maar stiekem zijn we eigenlijk super blij! Want dat we open mogen betekend voor ons dat wij als team,masseurs en praktijk gezien worden als meer dan luxe! Eindelijk! 

Medisch

En precies daarin zit het verschil met een aantal andere collega’s . Natuurlijk hebben wij het allemaal in ons om jou eens heerlijk in de watten te leggen maar wij doen veel meer. Wij zijn namelijk allemaal massage therapeut. En dat betekent dat we voorzichtig en met kennis van zaken handelen en ons vak uitvoeren. In heel veel gevallen zijn wij essentieel om jullie gezondheid zowel geestelijk als lichamelijk te waarborgen. 

De situatie van nu…

Vraagt om ons. Het thuiswerken,de stressvolle situaties die de lockdown met zich meebrengt het zijn allemaal oorzaken van klachten. Juist deze klachten verdienen aandacht. Onze aandacht. Want een ieder van het team van Mosense heeft een expertise die aansluit op waar jij mee worstelt. Dat maakt ons juist in deze tijd onmisbaar. 

Wij blijven bij onze leest

Want wij weten dat we geen fysiotherapeuten zijn, wij zijn ook geen psychologen maar we we zijn wel de massage therapeuten praktijk die met relatief weinig wachttijden van een snelle betekenis kunnen zijn. Doelgericht en met korte stappen dragen wij bij aan de het welbevinden van jouw lichaam en geest. 

Wij zijn er weer klaar voor! We zien jou graag! Dus tot snel….

Mosense 

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.