Babymassage

Delen:

Vragen?

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn de trotse ouders geworden van een mooi en lief klein mensje. Dat betekent genieten en overspoeld raken door onvoorwaardelijke liefde. Jullie zitten op een roze wolk. En dat is fijn maar deze liefdevolle wolk kan ook zwaar en heel vermoeiend zijn. Jullie leven is veranderd. Hoe fijn zou het zijn als jij heel concreet iets met jouw kleine spruit kan doen? Een aanraking,een liedje, begrip en verbinding…

Dat kan bij Mosense! 

Contact met jouw baby

Daar is hij of zij dan. Een piepklein minimensje. Jouw newborn baby is volledig afhankelijk van jullie goede zorgen. En dat is soms best lastig. Want ze geven van alles aan maar ontdekken wat ze nu precies nodig hebben is soms best een uitdaging. Babymassage kan je hierbij helpen. Leer jouw kleintje op een liefdevolle en zachte manier goed kennen. EN niet alleen krijg jij verbinding, jouw baby’tje leert andersom ook jullie goed kennen. En we schrijven inderdaad jullie. Want de cursus babymassage is er voor mama en papa.

Babymassage

Bij babymassage staat aanraken en bewegen centraal. Jij gaat jouw mooi lief mensje masseren vanuit je intuïtie. Sfeer is erg belangrijk. Bij Mosense hebben we dan ook een fijne  ruimte waar jullie in alle rust de verbinding met jullie kind kunnen opzoeken. Jij leert de fijne kneepjes van het aanraken. Wat vind jouw wondertje fijn. Waar wordt zij of hij rustig van. Hoe creëer jij echt contact. Door middel van ontspannende yoga oefeningen breng jij de kleine tot ultieme rust. Eventueel in combinatie met voetreflexologie kan jouw kleintje gaan gapen of in een diepe slaap vallen. Door de massage oefeningen stimuleren we oa de werking van de darmpjes. Een echte aanrader dus voor de baby’tjes die veel last hebben van darmkrampjes. 

De voordelen op een rij

  • Het verdiept de hechting tussen ouders en kind.
  • Versterkt het gevoel van liefde en veiligheid.
  • Helpt om elkaar beter te leren kennen.
  • Bevorderd het contact en de communicatie
  • Bewustwording van het eigen lichaam
  • Zorgt voor diepe ontspanning en innerlijke rust
  • Geeft plezier en vrolijkheid
  • Is helpend tegen darmkrampjes en andere ongemakken

Zijn papa en mama enthousiast? 

Maak dan een afspraak met Dinie. Zij verzorgt met liefdevolle en rustige aandacht de baby yoga-massage. Alle tips en technieken zijn ook thuis makkelijk in te zetten. De baby yoga massage is een cursus waar jij en jouw kindje nog lang samen vrolijk van blijven. Want ook peuters.kleuters en zelfs pubers hebben baat bij de aanrakingen en de verbinding die ontstaat. Kom jij graag eens bij ons langs voor deze mooie cursus neem dan contact op met

telefoonnummer: 06-21316584 

.Jij en jullie wondertje zijn van harte welkom! 

Baby-massage

Mosense.

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.