AUTUM

Delen:

Vragen?

En dan zijn we na SPRING en SUMMER aangekomen bij het jaargetijde AUTUM oftewel de herfst. En daar zitten we middenin. Ook voor dit seizoen maakte onze olie meester een olie die past

Herfst

De blaadjes vallen, het weer wordt guur en thuis branden er waxinelichtjes. Het jaargetijden waarvan er vele last hebben van de vallende blaadjes. Het perfecte seizoen om je eens lekker te laten verwennen bij ons. De zachte lakens die we gebruiken, de aangename temperaturen in de behandelkamers allemaal prikkels om jezelf welkom en behaaglijk te voelen. Onze herfst-olie is zo samengesteld dat jij deze verbondenheid ruikt en voelt. 

Seizoen ingrediënten

De ingrediënten die we gebruikten voor deze mooie olie sluiten perfect aan op de herfst. Laat buiten de wind maar waaien,de blaadjes vallen en de temperatuur zakken. Als jij jouw behandeling bij ons hebt gecombineerd met onze AUTUM-olie lig je er warmpjes bij. 

 

CYPRESSOLIE

Geur: Houtachtig,fris en kruidig

Effect: Versterkt de aderen en werkt vernauwend

RED MANDERIN

Geur: Zoete geur

Effect: Ruinigt de huid.

ON GUARD

Geur: Warme,kruidige geur

Effect: Geeft je weerstand een boost

PEPERMUNT OLIE

Geur: Zuiver, mint, prikkelend

Effect: Lucht zuiverend, concentratie verbeteren

FRANKINCENSE OLIE

Geur: Kruidige,houtachtige,zoete geur

Effect: Stimuleert en verlevendigd de geest

WEES WELKOM

Om je bij ons eens heerlijk te ontspannen. Streel je zintuigen en bewonder de mooie flesjes, voel de zijde zachtheid van onze oliën die jouw huid laten stralen en laat de geur je even meenemen in hemelse sferen. 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.