Antwoord op jouw vraag

Delen:

Vragen?

Wij horen na elke nieuwe behandeling steevast dezelfde vraag. En joh wat zijn we blij met deze vraag. Want 1 jullie zijn tevreden en 2 jullie willen investeren in een gezonde balans tussen lichaam en geest. Vandaag geven we antwoord op deze veelgestelde vraag. 

Reuze benieuwd naar welke vraag? 

Om de vraag te beantwoorden hakken we hem in onderdelen. Want niet voor jullie allemaal is het antwoord op deze vraag hetzelfde. Het ligt er gewoon aan met welke verwachting jij naar MoSense komt. We hoeven er namelijk niet meer aan te twijfelen, dat jouw fysiek en mentale gezondheid ten goede komt bij ons tafel.Maar en jouw nieuwsgierigheid wordt nu beantwoord,je geduld wordt beloond..de prangende vraag:

Hoe vaak moet ik nu naar een masseur?

  1)hoe vaak kom ik als ik gewoon gezond ben? 

Als jij in goede gezondheid verkeert dan adviseren wij om 1x in de vier weken bij ons te komen voor onderhoud. Jij zult merken dat je hierdoor stress en spanningen tegen gaat. 

     2)Hoe vaak is wenselijk bij een blessure?

Tweewekelijks is dan slim. Er zit dan voldoende tijd tussen om het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam te activeren. Dit bevorderd het herstel van jouw klachten. Iov kun jij bij vooruitgang met jouw betreffende behandelaar de sessies langere tussenpozen geven.

     3) En als ik chronisch pijn heb? 

We verhogen dan de frequentie. Minimaal 1x per week en soms geven we zelfs het advies te starten met 2x per week. Naarmate de behandelingen zijn positieve effecten laat zien kun je deze frequentie verminderen. 

    4) Ik ben zwanger,wat is het advies? 

Ben jij de eerste drie maanden goed doorgekomen dan mag je bij ons op tafel komen liggen. Stresspunten zoals je heupen,knieën of je onderrug bijvoorbeeld hebben het meeste baat bij een tweewekelijkse massage. 

   5) Ik ben atleet/sport-man/vrouw

Als jij intensief aan het trainen bent dan is het aan te raden dat jij eenmaal in de week komt. Een behandeling houd je spieren soepel en je voorkomt mogelijke blessures. Word jouw trainingsschema wat minder intensief dan is het prima als jij ons 1x per maand eens bezoekt. 

Wist jij dat een massage je slaap verbeterd. Een behandeling heeft namelijk invloed op je ontspanning. Het bevorderd en activeert jouw parasympathische zenuwstelsel. Waardoor stress verminderd en jij dus makkelijker in slaap valt. 

Voor iedereen een voordeel

Het is voor iedereen goed regelmatig naar een masseur te gaan ( bij voorkeur natuurlijk gewoon bij MoSense ;). Ben jij gezond en zit je niet vast aan een intensief schema is eenmaal in de 4 weken een prima structuur. Wat jouw doel ook is maak deze kenbaar. Samen stellen we dan een behandelplan op. Wat past het beste bij het doel dat jij gesteld hebt. Als de omstandigheden veranderen dan passen we het schema aan. 

Of jij nu komt voor onderhoud, een atleet bent, zwanger of kampt met een blessure,

Wij zien je in ieder geval graag! 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.