All I want for christmas Is you

Delen:

Vragen?

It’s Christmas time 🙂, en dat betekent gezelligheid,(heel veel) lekker eten, samenzijn en genieten. De kerstversiering,het kerstdiner,jezelf omringen met dierbaren en natuurlijk de kerstboom, het zijn allemaal dingen die echt bij kerstmis horen. Het oeroude kerstverhaal is mooi en heeft een bijzondere boodschap. Ben lief voor elkaar, zorg voor de ander. Zeker in tijden van nu. Wist jij dat de christmas songs ervoor zorgen dat er een stofje vrijkomt waardoor jij zachter bent? Kerstliederen, waarom maken ze ons zo gelukkig?

Weemoedig

En eerlijk is eerlijk niet voor iedereen zijn de jaarlijks terugkerende kerstliedjes weg gelegd. Er zijn echt mensen die er knettergek en zelfs chagrijnig van worden. Maar voor de meeste van ons zijn de christmas songs in December niet weg te denken. Kerstliedjes maken ons wat weemoedig. Ze triggeren je brein om terug te denken aan het afgelopen jaar. En bijna iedereen (her)kent wel de herinneringen die naar boven komen uit je jeugd. Hoe vierde jullie kerstmis thuis? 

Dankbaar

Wie goed luistert naar de tekst van een kerstlied hoort liefde. Elk kerstlied spreekt een verwachting uit. En juist die verwachting en de liefde maakt dat jij je in December heel bewust bent van alles waar je dankbaar voor mag zijn. De mensen om je heen, de gegeven kansen in het afgelopen jaar, de liefde van je leven, kinderen en gezondheid. We staan er in de laatste maand van het jaar bewust en onbewust vaker bij stil. Niet alleen denk jij na over de verwachtingen van het nieuwe jaar we zijn dankbaar voor het jaar dat (bijna) is geweest. 

Mee deunen

Want dat doen we. Een kerst-song heeft een herkenbaar deuntje. We kunnen mee deunen en lekker meezingen. En dan komt het stofje vrij, waar we het eerder over hadden. Endorfine, het gelukshormoon. En precies dit stofje zorgt ervoor dat bijna iedereen momenten van ultiem geluk kent in de donkerste maand van het jaar. 

Stem jij af op de sky radio christmas songs? 

Lekker doen!

Wij van MoSense wensen jullie allemaal de mooiste feestdagen, vol geluk en liefde! 

MoSense

 

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.