Afvallen door massage

Delen:

Vragen?

Dat is een fabeltje…of toch niet helemaal. Want we winden er geen doekjes om. Als jij wilt afvallen gaat dat niet lukken met alleen maar massages. Jammer he?!. Maar een massage kan wel ondersteunend zijn. Hoe dat precies zit vertellen we je in dit blog. 

Hoe dan? 

TIjdens het afvallen is jouw lichaam hard aan het werk. In feite wordt er een grote schoonmaak gehouden van overtollige vetten en afvalstoffen. Hiervoor is het belangrijk dat jouw lichaam een goede stofwisseling heeft om de verhoogde vetverbranding en de afvoer van afvalstoffen goed te laten verlopen. Dit doe jij door een gezond eetpatroon,voldoende water te drinken en veel in beweging te zijn. 

Maar welke rol speelt een massage nu in dit proces? 

Bevordering van vele processen

Een massage bevordert de bloedsomloop en stimuleert hiermee een heleboel processen in jouw lichaam. waaronder jouw spijsvertering. Als deze optimaal is is jouw lijf in staat om een goede afvoer van afvalstoffen en vocht te reguleren. Dit helpt jouw in je afvalproces. En dit is precies de reden waarom een massage dus een grote ondersteunende rol speelt op op jouw ideale lichaamsgewicht te komen. 

Welke massage is beste?

In principe hebben alle soorten van massage  een positieve rol in de processen die jouw lichaam aangaat bij afvallen. Een diepe bindweefselmassage helpt jou lijf de afvalstoffen die zich hebben vastgezet af te voeren. Maar heb jij overgewicht door stress dan werkt ook een ontspanningsmassage effectief. 

Mosense

Wij helpen je dus graag om je te ondersteunen bij het afvallen. Niet alleen bieden onze behandelingen je hulp binnen in je lijf, het is ook gewoon heerlijk om eens even lekker je moment te pakken. Dik verdiend! Want afvallen gaat niet altijd even gemakkelijk. Het is hard werken en je hebt een flinke dosis zelfvertrouwen en doorzettingsvermogen nodig. Wij staan klaar om je zowel lichamelijk als geestelijk dat extra duwtje in de rug te geven! 

Mosense

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.