27,28,29,30,31….Happy new year!

Delen:

Vragen?

Nog 5 dagen en dan knallen de kurken! Vuurwerk siert de lucht en met z’n allen stappen we 2024 in. Wat ging het afgelopen jaar snel voorbij. Blik jij wel eens terug zo de laatste dagen van het bijna oude jaar? 

Mosense Geldrop-Heeze

Het hele team van Mosense keek nog eens achterom en ons hoogtepunt zal jullie niet verrassen. De verbouwing,de verhuizing, de opening en dat allemaal met het prachtige eindresultaat aan de Kapelstraat 53 te Heeze. Wat hebben wij een bewogen jaar achter de rug. Het was spannend deze mooie stap te zetten en deze gaf ons allemaal een hoop positieve energie. Nieuwe kansen en mogelijkheden kwamen en komen op ons pad. 

We kijken vast stiekem even 2024 in 

Want blijf Mosense, ook in het nieuwe jaar volgen. Er ligt nog heel veel moois in het vooruitzicht. We barsten van de nieuwe ideeën. En al deze ideeën zijn natuurlijk gericht op jou. Want met welke vraag of klacht jij ook komt, bij Mosense krijg jij (meestal) een antwoord. 

Bedankt!

Voor al het vertrouwen dat jullie in ons hadden het afgelopen jaar. Bedankt dat jullie allemaal gewoon mee verhuisd zijn naar Heeze. Ons ook daar wisten te vinden. Bedankt aan alle nieuwe cliënten en zeker ook bedankt aan alle cliënten die we door de jaren heen hebben opgebouwd. Wij staan in 2024 weer voor jullie klaar!

Voor nu wenst het hele team van Mosense jullie nog 5 mooie dagen in 2023 en hopen wij dat jullie knallend, maar vooral fit en gezond het nieuwe jaar in wandelen.

Dankbare groet,

Mosense

Tekst : Fiducia

Esther van de Moosdijk

Make sense, MoSense

Gun jezelf rust, in je lijf en je hoofd. Zo wordt je hele leven makkelijker. Je presteert beter op je werk en ben je actiever wanneer je thuis komt. Met een behandeling van 30 minuten, kun je er weer weken fris tegen aan.